slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Zuukoo RGB WiFi LED sijalice za dvorište i baštu 15m

4.480 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
71
1
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Svastoteka
Član od 29.09.2018.
Svi oglasi

* Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. 01
* Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao pa se prema njima orijentišite.
* Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

Zuukoo spoljna žičana svetla, RGB 48ft svetla za dvorište, kontrola aplikacije, vodootporna, 8 režima scene, struna LED svetla na tremu sa sijalicama otpornim na pucanje za baštu, dvorište, balkon, zabavu [energetska klasa A+]

Pametna kontrola APP-a: Povežite aplikaciju preko Bluetooth-a da biste uključili/isključili, prilagodili osvetljenost i promenili režime. Nezavisno kontrolišite boju svake LED sijalice za fantastične višebojne displeje.
Milion boja i sinhronizacija muzike: Sa preko 16 miliona opcija živopisnih boja i 8 živopisnih režima scene, vaš pejzaž na otvorenom će se transformisati pred vašim očima. Podržava sinhronizaciju sa muzikom, dodajući energiju vašoj zabavi pomoću sijalica koje menjaju boju koje plešu u ritmu vaših omiljenih pesama.
Način rada „ uradi sam“ : Personalizujte spoljašnje svetlosne efekte niza preko aplikacije. Birajte između 16 miliona boja i hladne ili tople bele, prilagodite svaku sijalicu da prikazuje drugu boju, ulepšavajući vaš spoljašnji dekor.
Tajmer i mogućnost zatamnjivanja: Pomoću tajmera možete lako da podesite da se svetlo automatski uključuje ili isključuje preko APP-a. Podesite osvetljenost i režim disanja od 1% do 100% za idealnu temu osvetljenja.
Vodootporan i otporan na lomljenje: uživajte u osvetljenju dvorišta tokom cele godine bez obzira na vremenske prilike sa hidroizolacijom. Posebno dizajnirani plastični materijal sijalice je takođe otporan na udarce i padove. Saveti: Adapter za napajanje nije vodootporan.

ID Oglasa: #158986351
Informacije
  • Slanje postexpresom u celoj Srbiji
  •  Lično preuzimanje u Novom Sadu - Telepu
  •  Radna garancija na svaki predmet
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.