slika
slika
1 od 2

Motor za kosilice i freze DK 1P65FE/P-2 139ccm 2,85 KS 22,2

15.870 din

Kikinda
Novo
974
7
pre 12 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
✅AgroMOTO - 061/25-25-444
Član od 21.01.2022.
kp izlog

Motor za kosilice i freze DK 1P65FE/P-2 je visokokvalitetni motor koji pruža izvanredne performanse i pouzdanost. Sa zapreminom od 139 cm³ i snagom od 2,85 KS, ovaj jednocilindrični, četvorotaktni motor je idealan izbor za različite vrste kosačica i freza.

 

Ovaj motor je opremljen automatskim saugom, što omogućava lako i brzo pokretanje samo povlačenjem kanapa, bez dodatnih podešavanja. Tranzistorsko elektronsko paljenje osigurava pouzdano paljenje i olakšava start motora. Sistem podmazivanja pljuskanjem obezbeđuje kontinuirano nanošenje ulja na unutrašnje delove motora, produžavajući mu životni vek i osiguravajući optimalno podmazivanje.

 

Mehanički sistem kontrole broja obrtaja omogućava ravnomeran rad motora, dok filter vazduha sa sundjerastim elementom olakšava održavanje. Motor je dizajniran sa posebnom pažnjom ka jednostavnosti korišćenja i održavanja. Veliki rezervoar za gorivo pruža veći kapacitet i dužu autonomiju, dok izduženi auspuh smanjuje buku.

 

Ovaj motor je odlično kompatibilan sa korisnicima koji često koriste motorne alate, a unapređeni dizajn auspuha, startera, filtera vazduha i rezervoara čini ga savršenim izborom. Sa jedinstvenim izgledom i visokom otpornošću na prašinu, ovaj motor će vam pružiti maksimalnu udobnost i performanse.

 

Neka DK 1P65FE/P-2 bude vaš pouzdan partner za rad sa kosilicama i frezama. Sa lakoćom korišćenja, dugotrajnošću i izvanrednim performansama, ovaj motor će vam omogućiti efikasno obavljanje poslova održavanja vašeg vrta ili poljoprivrednih površina.

ID Oglasa: #144152483
Informacije

❗ Kontaktirajte nas prvo putem KP poruka pre poručivanja, radi provere dostupnost artikala.

 

CC pakete ne šaljemo.

✅ Troškovi isporuke su 430 din. Isporuka 2-5 radnih dana (ne računa se vikend), putem AKS ili Pošte.

✅ Plaćanje pouzećem.

✅ Proizvodi su novi sa 2 god. saobraznosti. Fiskalni račun se isporučuje sa robom.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.