slika
slika
slika
1 od 3

Pumpica goriva Briggs & Stratton 3,5 do 4 KS Sprint Quattro

150 din

Kikinda
Novo
387
35
pre 13 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
✅AgroMOTO - DO 7.05. NE RADIMO
Član od 21.01.2022.
kp izlog

Pumpica Goriva za Briggs &Stratton Motore - Modeli Sprint, Quattro, Classic (3,5 do 4 KS)

 

Pumpica goriva je vitalni deo sistemа za dovod goriva na Briggs &Stratton motorima, posebno na modelima Sprint, Quattro i Classic snage od 3,5 do 4 konjske snage. Ovde je opis pumpice sa referencama 694394 i 494408:

 

Karakteristike:

  • Model Kompatibilnosti: Pumpica goriva je prilagođena za upotrebu na Briggs &Stratton motorima sa snagom od 3,5 do 4 konjske snage, uključujući modele Sprint, Quattro i Classic.
  • Otpornost na Gorivo: Izrađena od materijala otpornih na dejstvo goriva, pumpica osigurava dugotrajnu i pouzdanu funkcionalnost u okviru sistema za dovod goriva.
  • Jednostavna Zamena: Pumpica se lako instalira i zamjenjuje, omogućavajući korisnicima jednostavno održavanje sistema za dovod goriva.
  • Kvalitetni Materijali: Pumpica je izrađena od kvalitetnih materijala kako bi se osigurala pouzdanost i dugovečnost, čak i pri redovnoj upotrebi.
  • Univerzalna Kompatibilnost: Ova pumpica je dizajnirana da bude kompatibilna sa različitim modelima Briggs &Stratton motora snage između 3,5 i 4 KS.

Prednosti Upotrebe:

  • Efikasno Dopremа Goriva: Pumpica osigurava konstantan i efikasan protok goriva prema karburatoru, poboljšavajući performanse motora.
  • Očuvanje Sistemа za Dovod Goriva: Redovna zamena ili održavanje pumpice doprinosi očuvanju sistema za dovod goriva, smanjujući rizik od curenja ili zastoja.
  • Smanjeno Začepljenje Karburatora: Pravilno funkcionisanje pumpice pomaže u sprečavanju začepljenja karburatora nečistoćama ili prljavštinom.
  • Produžen Životni Vek Motora: Održavanjem pravilnog dovoda goriva, pumpica doprinosi produženju životnog veka Briggs &Stratton motora.
  • Jednostavna Zamena: Korisnicima se olakšava održavanje motora zahvaljujući jednostavnoj zamjeni pumpice goriva.

Pumpica goriva sa referencama 694394 i 494408 predstavlja ključnu komponentu koja obezbeđuje pouzdan i stabilan dotok goriva u sistem vašeg Briggs &Stratton motora. Redovno održavanje i zamena pumpice pomažu u očuvanju performansi motora i osiguravaju pouzdan rad na duže staze.

 

ID Oglasa: #132010464
Informacije

DO 7. MAJA NE RADIMO ISPORUKE!

 

❗ Kontaktirajte nas prvo putem KP poruka pre poručivanja, radi provere dostupnost artikala.

CC pakete ne šaljemo.

✅ Troškovi isporuke su 430 din. Isporuka 2-5 radnih dana (ne računa se vikend), putem AKS ili Pošte.

✅ Plaćanje pouzećem.

✅ Proizvodi su novi sa 2 god. saobraznosti. Fiskalni račun se isporučuje sa robom.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.