slika
1 od 1

Motorna kosilica FLM420K

23.490 din

Beograd | Čukarica
Novo
54
0
pre 9 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Rezervni deo PR.
Član od 10.08.2023.
kp izlog

Motorna kosilica FLM420K je pouzdan alat za održavanje travnjaka koji je idealan za manje do srednje površine. Sa svojom zapreminom od 99cc i snagom motora od 2kW, ova kosilica pruža pouzdane performanse i lakoću upotrebe.

Širina rezača od 42cm omogućava efikasno košenje, dok rezervoar goriva od 0,8L omogućava duže periode rada bez potrebe za čestim punjenjem. Kućište od 17" metala pruža izdržljivost i sigurnost tokom košenja.

Kosilica je pogodna za površine do 800 m2, čineći je odličnim izborom za manje travnjake. Sakupljač trave kapaciteta 45L omogućava čist rad bez ostataka, sa izbacivanjem trave pozadi u korpu.

Točkovi od 6" (prednji) i 7" (zadnji) pružaju stabilnost i lakoću upravljanja čak i na neravnim terenima. Visinsko centralno podesivo rezanje u šest nivoa omogućava prilagođavanje visine košenja prema željenoj dužini trave, sa opsegom od 2,5cm do 7,5cm.

FLM420K je pouzdana kosilica koja će vam omogućiti efikasno održavanje vašeg travnjaka, uz jednostavnu upotrebu i izvanredne performanse.

ID Oglasa: #164319319
Informacije
www. rezervnideo. com

Nalazi se u Beogradu-Železnik u ulici Stevana Filipovića 2v, sprat 1.

Radno vreme 08-16h radnim danom.

Svaki proizvod poručen kod nas može biti poslat brzom pošto ili preuzet kod nas u maloprodajnom objektu.

Ukoliko Vam je potreban neki drugi deo za vaš uređaj slobodno nas kontaktirajte na e-mail, sajt-web, telefon

061/2000-552

 

 
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.