slika
slika
1 od 2

Samohodna Kosačica sa prednjom kosom GardenMaster EPM2 (7ks)

117.000 din

Subotica
Novo
4.140
24
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
SuAlati024 doo
Član od 09.01.2019.
kp izlog

Idealna samohodna kosačica za košenje strmih predela u planininskim krajevima.
Brzo i efikasno košenje. Idealna kosačica za košenje voćnjaka, vinograda, malinjaka i manjih livada. Radna širina kose: 97cm.
Ova mašina veoma efikasno kombinuje pouzdanost i performanse profesionalnog nivoa sa ekstremnom lakoćom rukovanja, što je čini idealnom za zahtjevne kućne korisnike.


PREDNOSTI

  • DUPLEX sistem košenja sa obe pokretne kose. Sistem za košenje radi na principu obe pokretne kose. Gornja i donja kosa se pomeraju istovremeno (duplexsistem). Ovo omogućava dobre performanse košenja trave. Ispod kose se nalaze metalni klizači.
  • Pogonski motor je benzinski četvorotaktni motor snage 6,5 ks. Ventili su u OHV rasporedu. Motor je veoma pouzdan i izdržljiv tokom dugotrajnih košenja. Mogućnost rada na nagibima.
  • Sve radne komande nalaze se na upravljaču. Leva poluga aktivira pogon napred a desna pogon nazad. Srednja ručka uključuje spojnicu kose. Prekidač za gašenje nalazi se sa desne strane.


SPECIFIKACIJE

Motor: OHV Benzinski, 4-takta
Snaga motora: 7,0ks
Zapremina motora: 196cm3
Brzina košenja: 2,1km/h.
Brzine unazad: 1
Brzine unapred: 1
Radna širina kose: 97cm
Pokretanje: Ručno na potez
Težina: 85kg
Sistem košenja: DUPLEX, dve pokretne kose


Nov, garancija 2 god.

ID Oglasa: #82014981
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.