slika
1 od 1

Usluzno kosenje trave sa TRAKTOR KOSILICOM

Kontakt

Novi Sad
Korišćeno
63
2
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Mak
Član od 23.12.2013.
 


Vršimo uslužno košenje većih travnatih  površina pogodnih za traktor kosilicu. Traktor vrši malčiranje trave  tako da nema sakupljanja iste. PO POTREBI VRŠIMO KOŠENJE TRIMERIMA-PRIPREMU ZA TRAKTOR KOSILICU!

-SALAŠI
-FUDBALSKI TERENI
-VIKENDICE
-VOĆNJACI
- SVE OSTALE VEĆE TRAVNATE POVRŠINE

MOGUĆNOST DOGOVORA O REDOVNOM MESEČNOM, SEZONSKOM KOŠENJU.

                       064/ 277-48-18

NOVI SAD I OKOLINA, POZVATI ZA DOGOVOR.

POSTOJI MOGUĆNOST KOŠENJA I U DRUGIM MESTIMA VAN NOVOG SADA, POZVATI ZA DOGOVOR

STA JE MALČIRANJE TRAVE?
Malčiranje travnjaka je proces hranjenja i održavanja travnjaka pomoću pokošene trave koja je prethodno usitnjena. Pokrivka za travnjake i biljke naziva se malč.

Uz malčiranje trave pružićete kvalitetnu i potpuno prirodnu prihranu svom travnjaku.

Za svako malčiranje zemljišta koristi se malč. Malč je hranjiva materija prirodnog porekla koja pomaže tlu da zadrži vlagu, reguliše njegovu temperaturu, a istovremeno povećava otpornost na sušenje i stvaranje mahovine i korova. Veoma lako se može proizvesti u kućnim uslovima i ne zahteva gotovo nikakvu prethodnu pripremu.

Proces počinje košenjem travnjaka i prikupljanjem pokošene trave. Ukoliko kosilica ne poseduje funkciju sakupljanja trave potrebno je pograbuljati pokošenu travu i ručno je usitniti
ID Oglasa: #165958517
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.