slika
1 od 1

Prihrana za orhideje - tečna i štapići

350 din

Beograd | Batajnica
Novo
30
2
pre 13 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
FITO OAZA
Član od 22.11.2023.
Svi oglasi
TEČNO ĐUBRIVO - idealno za prihranjivanje svih vrsta orhideja. Prilagođen sastav hranljivih materija osigurava bujno cvetanje u intezivnim bojama, pravilan razvoj korenovog sistema i poboljšava otpornost na stres.
Način primene:
Bocu protresemo i mernim poklopcem odmerimo 10ml đubriva, koje se sipa u 1l vode. U periodu cvetanja i rasta biljke zalivamo ili prskamo po lišću jednom u dve nedelje.
U periodu mirovanja, prihranu vršimo jednom mesečno.

ŠTAPIĆI - Doziranje: u saksije veličine 8 cm – 1 štapić, 12 cm – 2 štapića, 15 cm – 3 štapića, 20 cm – 4 štapića. Celi štapić gurnuti između zida saksije i biljke. Potreban broj štapića ravnomerno rasporediti unutar saksije. Jedno doziranje je potrebno za dva meseca, nakon toga se preporučuje ponavljanje. Tokom upotrebe štapića ne koristiti druga mineralna đubriva, već samo redovno zalivati.
ID Oglasa: #162062211
Informacije

FITO OAZA je poljoprivredna apoteka i pet shop iz Beograda/Batajnice.

 

U ponudi imamo preko 5.000 artikala.

 

Sve za Vašu baštu, dvorište i domaćinstvo!

 

Robu šaljemo u roku od 1-2 radna dana od trenutka poručivanja.

 

Za sve dodatne informacije, pitanja ili uvid u naš kompletan asortiman, kontaktirajte nas:

tel: 065/2416177

adresa: Stanka Tišme 32

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.