slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Elektricni rostilj 2000W

2.800 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
82
2
pre 13 dana
Odgovara na 82% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Shop Shop
Član od 23.02.2023.
Svi oglasi
Моћно и брзо загревање] Ово је моћан електрични роштиљ са називном снагом од 2000В, који вам омогућава да се брзо загрејете и смањите време чекања за укусну храну. [Без дима и подесива температура] Ротациони термостат има 6 врста подешавања температуре, максимално 1~5+. Можете слободно подесити снагу ватре према различитим састојцима. Са бездимним дизајном, овај електрични роштиљ може да реши неке од проблема традиционалног роштиља, као што су јака дисперзија дима, дуго време горења, тешкоће у подешавању снаге ватре и лако сагоревање хране. Његов дизајн обезбеђује равномерно загревање хране и решава проблем неравномерног загревања хране у традиционалним роштиљима на дрвени угаљ. [Одвојиви и лаки за чишћење] Унутрашњи роштиљ има одвојиви дизајн, а делови се могу одвојити након употребе ради темељног чишћења (кабл за напајање се не може очистити).  

Proizvode mozete poruciti pozivom sms porukom viber na broj 0611830339 ili na kp


ID Oglasa: #150341789
Informacije
Garancija na ispravnost



Povracaj ne vrsimo



Samo zamene u slucaju da imate neki problem sa proizvodom javite nakon sto dobijete paket nakon toga ne uvazavamo reklamacije
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.