slika
1 od 1

Roštilj elegant super inox 70x40cm

12.830 din

Čurug
Novo
1.957
9
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Vetshop-Petshop online
Član od 25.11.2016.
kp izlog

ROSTFRAJ

Inox roštilj na drveni ugalj i drva.

Materijal: Inox

Osim rešetke od inoxa je i ložište

Postojeći okvir roštilja zadržava temperaturu kod pečenja i sprečava prskanje masnoće iz mesa. Masnoća se skuplja u tanjirić za ceđenje masnoće. Sa leve ili desne strane roštilja nalazi se tanjir za olaganje mesa ili posuda za pečenje.  Ploča od inoxa je dosta praktična za pečenje mesa, ima blago udubljene rešetke, pa meso ima i lep izgled posle pečenja i ostaje sočno. Ložište je inox.

ODRŽAVANJE:

Nakon svake upotrebe, sve delove roštilja oprati i osušiti. Roštilj odložiti na suvo mesto radi zaštite od rđe.

ID Oglasa: #66121625
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.