slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Talandara sa furunicom 1 majski popust

2.500 din

Aleksinac
Novo
Dostupno odmah
3.776
104
juče
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Dejan
Član od 05.10.2011.
Svi oglasi

Tanjirača za spremanje raznovrsnih đakonija od mesa - povrća- ribe. Izradjena je od čeličnog lima 3,5mm debljine i 500mm prečnika sa nožicama od navoja koje se lako skidaju a ujedno su i stabilne.
U kombinaciji sa furunom je idealna stvSar. Sa malo sitnog drveta dostižete temperaturu za prženje hrane. Nema gubitka toplote kao ni dima sa svih strana. Izlaz za čunak je standard fi 120mm.
Napomena da je furunica namerno manjeg prečnika od talandare kako bi toplota bila skoncetrisana na središnjem delu gde se nalazi mast - ulje. Na vratima se nalazi regulator plamena, kako biste sa lakoćom kontrolisali jačinu vatre. Nožice su od punog materijala 25*5mm i spojene su šrafovima. Svi spojevi su falcovani, što Vam daje sigurnost proizvoda.
Talandaru i furunicu možemo da prodajemo i rasparno.
Cena samo talandare je 2300rsd.
Cena samo furunice je 2500rsd

                    KOMPLET     TALANDARE   SA   FURUNICOM    JE   4800rsd.

                                    1 MAJSKI POPUST  4500 rsd

Obavezno pogledajte sve moje oglase. Sigurno će Vam još nešto od bogatog programa prvući pažnju.

ID Oglasa: #137015501
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.