slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Albicija 1 m. sadnice

1.000 din

Vladičin Han
516
20
juče
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Milan
Član od 12.07.2012.
Svi oglasi
Albicija raste od 5-10 m u visinu, ali je možete orezivati i samim tim održavati na visini koja vama odgovara. Raste izuzetno brzo, skoro 1 m godišnje, pa se preporučuje onima koji žele da imaju visoko drvo za nekoliko godina. Od semena do drveta sa lepo razgranatom krošnjom potrebno je 5-6 godina. Ostale vrste ukrasnog drveća znatno sporije rastu.

Sama krošnja albicije je kišobranastog oblika. Idealno drvo ispod kojeg možete postaviti klupicu, sto, stolice… Krošnja je prozračna (sunčevi zraci prolaze kroz nju), tako da trava može nesmetano da raste ispod drveta. Listovi su zeleni, perasto složeni i imaju jednu neobičnu osobinu: danju su otvoreni – rašireni, a noću ili kada je oblačno vreme oni se skupljaju, kao da spavaju. U jesen dobijaju žutu boju.

U ponudi sadnice golog korena visine oko 1 m .
ID Oglasa: #150108475
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.