Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Dvorište i bašta > Sadni materijal za baštu

slika
slika
slika
1 od 3

Klematisi

1.000 dinFiksno

Bečej
306
8
juče
Eurogarden online
Član od 11.08.2016.
Svi oglasi

Očaravajuća Klematis - biljka koja će oplemeniti svaki vrt svojim cvetovima!

 

Clematis 'Jackmanii'(slika 2)
Clematis 'Justa' (slika 3)

 

Cena: 1000
Visina: ~40cm
Saksija: Ø12cm

 

☎ 063/687080 ili kp poruka

Posetite Nas❤️
Eurogarden
08.00-18.00 Po-Su
Petefi Šandora 162, Bečej

 

Minimalna porudžbina iznosi 1000din. Imate mogućnost da kreirate porudžbinu sa različitim artiklima i cenovnim kategorijama. Ukoliko želite da kupite proizvode u vrednosti ispod ovog minimuma, možete ih direktno nabaviti u našem rasadniku.

 

Klematis je penjačica koja se ističe svojim veličanstvenim, šarenim cvetovima. Njihova raznolikost u bojama i oblicima čini ih pravim ukrasom za pergole, ograde i zidove. Neki od cvetova mogu biti veliki poput tanjira, dok drugi imaju nježne, delikatne latice. Klematis donosi živost i boju u vaš vrt!  

Preferira sunčana ili polusenovita mesta sa dobrom drenažom.   Redovno zalivanje i đubrenje tokom vegetativnog perioda osiguravaju bogatu cvetnu produkciju. Važno je obezbediti podršku za penjanje, poput rešetki ili žica, kako bi klematis imao oslonac za rast. Pravilno orezivanje nakon cvetanja ohrabruje obilnu cvetnju sledeće sezone. Uz pažljivu negu, klematis će vas očarati svojom lepotom godinama!  

Klematis je nezaobilazan izbor za ljubitelje cvetnih vrtova. Njegovi šareni cvetovi privlače leptire i pčele, čineći vaš vrt živopisnim i dinamičnim.  

Oplemenite Vaš Vrt uz Klematis i Uživajte u Njegovoj Lepoti!

 

 

ID Oglasa: #165114973
Informacije

Eurogarden Rasadnik

☎ 063/687080 ili kp poruka

fb stranica: @eurogardenr

Šaljemo brzom poštom.

 

Eurogarden rasadnik ne moze da utice na kvalitet transporta, nege, i odrzavanja kupljenih biljaka i spram toga ne odgovara za biljke od momenta kada napuste nas rasadnik.

 

https: //novi. kupujemprodajem. com/eurogarden/svi-oglasi/1194653/1

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.