slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Pepeljuga - Cineraria maritima

300 din

Novi Sad
625
28
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Rasadnik Ema
Član od 07.04.2010.
Svi oglasi
Pepeljuga je višegodišnja biljka sa dekorativnim listovima koji su perasto deljeni i prekriveni srebrnkastim dlačicama zbog čega izgledaju kao da su od pliša. Cvetovi su sitni, žute boje i nisu dekorativni. Raste žbunasto do visine od 60-80cm. Cveta u drugoj godini od juna do avgusta. Odgovara joj baštensko zemljište.  
Listovi su srebrno-bele boje samo ako je biljka izložena obilnoj sunčevoj svetlosti, ako je biljka u polusenci ili hladu veći deo dana listovi su više zelenkasti. Otporna je na niske temperature i vetar, a u baštama izdržava i duže sušne periode.
Upotrebljava se za oivičavanje cvetnih leja, alpinetume i kamenjare, za pojedinačnu ili grupnu sadnju u bašti ili u žardinjerama i saksijama. Ove biljke su dekorativne u buketima i dugo zadržavaju svežinu kao rezani cvet, a u bašti se često sade uz biljke tamnozelenih ili crvenkastih listova zbog kontrasta sa srebrnih listovima Pepeljuge.

 

U ponudi sadnice u saksijama prečnika fi15.

Rasadnik Ema je registrovano poljoprivredno gazdinstvo koje se bavi proizvodnjom i prodajom ukrasnih baštenskih sadnica.
ID Oglasa: #150623524
Informacije

Kontaktirajte nas pre poručivanja da bi smo proverili da li sve sadnice imamo na stanju.

 
Besplatna dostava za Novi Sad, za porudžbine veće od 2000rsd.

Moguće je i lično preuzimanje u rasadniku u BUDISAVI (18km od NS), uz prethodnu najavu.

 
Šaljemo PostExpressom, bez saksija. Najmanji iznos porudžbine koji šaljemo je 1000rsd.

 

FB stranica @rasadnikema

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.