slika
slika
1 od 2

Photinia Red Robin 200 250 cm

9.000 din

Beograd | Palilula
177
0
pre 10 dana
Odgovara na 0% poruka.
ASC Garden
Član od 16.01.2012.
Svi oglasi
 Photinia Red Robin 200 – 250 cm

U ponudi su kompaktni, lepo razgranati žbunovi oko 2 – 2,5m visine, u saksiji od 45l. Slika je informativnog karaktera i boja i forma sadnica se razlikuje u zavisnosti od doba godine.

Zimzeleni grm visine 2-3 metara, kožastih tamnozelenih listova. Mladi listovi su izrazito crveni, sjajni koji sa starošću prelaze u tamno zelenu boju. Cveta u maju, cvetovi sitni, beli, skupljeni u cvast, jakog mirisa. Zahteva svetle do zasenčene položaje, ukoliko je više u senci, boja crvenih listova neće biti tako intenzivna. Primena  Photinie fraseri ‘Red Robin’ je široka, od pojedinačnih oblika na travnjaku, grupacija, živih ograda do različitih topijarnih formi. Može se gajiti u velikim saksijama.

Dragi kupci,

Srdačno vas pozivamo da posetite ASC Garden na adresi Pančevački put 86, Beograd. Očekuje vas širok asortiman vrhunskih proizvoda i usluga u našem vrtu. Bilo da tražite biljke za uređenje vašeg doma, savete o baštovanstvu ili želite da pronađete idealni poklon za voljenu osobu, ASC Garden je tu da vam pruži kvalitetno iskustvo.

Radno vreme:
Ponedeljak - Petak: 8:00 - 18:00
Subota: 08:00 - 15:00

Za dodatne informacije ili pitanja, slobodno nas kontaktirajte na broj telefona: 063224412
Ili na nasem sajtu Asc garden.

Naš stručni tim vam stoji na raspolaganju da vam pomogne u odabiru i pruži informacije o održavanju biljaka. Posetite nas i otkrijte šta sve možemo ponuditi kako biste unapredili vaš prostor i stvorili predivan vrt.

Radujemo se vašem dolasku!

Srdačan pozdrav,
ASC Garden Team
ID Oglasa: #162178040
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.