slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Tuja Comulna i Elvudi u saksijama od 3L 2god stare

400 din

Beograd
90
4
pre 13 dana
Odgovara na 62% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Rf
Član od 18.06.2015.
Svi oglasi

Na prodaju tuja Columna i Elvudi. Tuje su stare 2 godine, skolovani repromaterijal 1+0. Tuje su gajene u saksijama od 3L sa odlicno razvijenim korenovim sistemom, uzgajane u kiselom supstratu sa uzgoj cetinara, prihranjene visoko kvalitetnim djubrivom, nahranje za narednih 6 meseci! Tuje su ociscenje, i zasticenje akaricidom, fungicidom i insekticidom. I spremne su da ukrase Vas dom! Dakle svaka tuja ima visinu od 55-90cm od vrata korena tj od saksije do vrha biljke, svaka tuja zauzima istu zapreminu i potpuno razvijen korenov sistem, dakle ne moze se desiti da kupite tuju koja cini koren ne popunjava odredjenu zapreminu. Naglasavam da su tuje u supstranu, ne u busenu, saksije nisu punjene zemljom, peskom ili bilo cim slicnim. Tuja iz saksije idealna je za laksi transport, i laksu sadnju vrlo je kompakta i prilagodljiva za nove uslove. Tuje saljemo brzom postom ili licno.

Takodje dajemo Vam savete za Vase probleme ukoliko se jave, tacnu dozu primene djubriva, navodnjavanja, odabira vrste. . kao i osmisljavanje Vaseg dvorista, dovoljno je da posaljete sliku a mi Vama ideju. .

po zanimanju sam master inzenjer sumarstva i uskoro pripremano sertifikovani sadni materijal.

Bicemo usko specijalizivani za cetinare, ali i za par vrsta liscara. Izvodimo posumnjavanja kao i razne druge ideje. . za vise informacija pozovite na navredi broj telefona! Srecna kupovina! : )

ID Oglasa: #164415327
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.