Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Dvorište i bašta > Sadni materijal za baštu

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Tuje iz leje Repromaterijal

Kontakt

Kruševac
3.225
42
pre 12 dana
Marko
Član od 14.07.2012.
Repromaterijal tuja Lazarevic svake sezone za vas priprema sirok asortiman dobro oziljenog i zdravog jednogodisnjeg rasada tuja i drugih cetinara.

Bavimo se iskljucivo proizvodnjom i prodajom rasada-repromaterijala, i nudimo mogucnost ugovaranja proizvodnje, za sve informacije smo na raspolaganju. Cena zavisi od kolicine pa je zato najbolje da nas kontaktirate. Robu saljemo na kucnu adresu post expresom, autobusom tamo gde je moguce, a u opciji je i licno preuzimanje.

U ponudi imamo preko 50 vrsta biljaka, najvise cetinara, tuja razlicitih formi, cempresa, a tu su i lovor visnja, fotinija, lavanda, ruzmarin, albizia i dr. Kod nas mozete pronaci sve na jednom mestu, a sto je najvaznije pronacicete partnera za buducnost!



065-6181232 -viber broj
066-8013535 Marko
moze viber, sms, poziv
ID Oglasa: #109335729
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.