slika
slika
1 od 2

Žardinjera sa točkićima visoka

13.500 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
125
2
pre 12 dana
Odgovara na 86% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Ivan
Član od 02.08.2023.
kp izlog

Matheria High plastična žardinjera sa točkićima može se koristiti za uređenje enterijera i eksterijera. Pravougaona forma i blago reljefna struktura površine čine Matheria žardinjeru odličnim komadom nameštaja za Vašu terasu, dvorište, dom ili poslovni prostor.

Matheria High žardinjere se mogu koristiti na otvorenom, na terasi, tremu, u bašti i u zatvorenom prostoru: u kući ili poslovnom prostoru. U zavisnosti od namene, Matheria žardinjera opremljena je raznim dodacima koji su sastavni deo:

  1. Točkići na dnu su montirani, a mogu se i skinuti po potrebi.
  2. Vodeni rezervoar je sastavni deo žardinjere, crveni čepići na dnu i cev sa plovkom
  3. Prečke koje služe sa održavanje oblika žardinjere

Upotreba za korišćenje vodenog rezervoara:

Na dnu žardinjere nalazi se skriveni prostor sa integrisanim rezervoarom vode, dve rupe,   zatvorene crvenom slavinom i cev sa indikatorom nivoa vode  Jednom kada voda pređe rezervu vode, plovak sa listom cevi će se podići i tada ćete znati da je došlo vreme da zaustavite zalivanje.

Ukoliko žardinjere koristite na otvorenom i na mestu gde ima dosta padavina i vlage rupe možete ostaviti otvorenim i u tom slučaju ne  koristite cev za preliv, ali ako ćete žardinjeru postaviti na mesto gde nema opasnosti od velikih padavina ili tokom sušnih leta sistem možete koristiti  i na otvorenom.

Preporuka za sađenje:

Radi pravilne nege i rasta biljke preporuka je da se prilikom sadnje na dno stavi drenažni sloj netkanom tkaninom, glinom, netkanom tkaninom i na kraju sa zemljom ili usitnjeni stiropor, sitni kamenčići u zavisnosti od biljke koja se  sadi i njenih potreba.

 

Proizvedeno u Italiji.

 

Dužina    Širina     Visina   Zapremina

58 cm     29 cm    59 cm    20 l

 

Saljemo brzom postom ili dogovor za preuzimanje u Bg.

Ivan 0603108198

ID Oglasa: #164379260
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.