slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

viseci suncobran pecurka 3x3 sa novo

15.000 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
58
1
pre 11 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Filip
Član od 15.10.2016.
Svi oglasi

O ovoj stavci

Prelep bež konzolni suncobran ukrašen sa 24 svetle bele LED diode na solarno napajanje kako bi vaše letnje večeri bile osvetljene.

Napravljen od visokokvalitetnog poliestera od 160 g za odličnu UV zaštitu i stub od ugljeničnog čelika obložen prahom za neverovatnu stabilnost.

Brzo podignite suncobran koristeći mehanizam za glatko namotavanje ručice i jednostavno nagnite kišobran da biste dobili pokrivač koji vam je potreban.

Uključena je BESPLATNA vodootporna navlaka za kišu kako bi vaš suncobran bio zaštićen od elemenata tokom cele godine.

BESPLATNA dostava narednog radnog dana u UK kada se naruči do 14:00 (osim Škotskog visoravni).

Opis

Pripremite se za leto uz ovaj prelepi LED konzolni suncobran. Moderan i praktičan, ovo je zadivljujući dodatak vašoj bašti, a istovremeno pruža odličnu UV zaštitu sa visokokvalitetnim poliesterom od 160 g. Dostupan u nizu modernih boja uključujući crnu, bež, krem, sivu i zelenu - ovaj atraktivan suncobran savršeno će upotpuniti vašu okolinu.

Mehanizam za namotavanje radilice znači da možete da podignete suncobran u tren oka kako biste maksimalno iskoristili te sunčane dane. Zatim jednostavno nagnite do savršenog ugla da biste dobili poklopac koji vam je potreban. Može da se rotira za 360 stepeni, omogućava laku kontrolu senčenja tokom dana dok se sunce kreće. Viseći stil ovog suncobrana drži postolje po strani i omogućava vam da maksimalno iskoristite svoje zasjenjeno područje. Da bi stvari bile lepe i hladne, postoji diskretan otvor na vrhu nadstrešnice koji pomaže boljem protoku vazduha. Ovo takođe pomaže stabilnosti smanjenjem pritiska vetra.

Svako rebro suncobrana je ukrašeno sa 4 prelepa hladna bela LED svetla koja su pogodna na solarno napajanje, tako da kada sunce zađe, možete da svoje letnje večeri osvetlite na ekološki i finansijski prihvatljiv način. Sa ugrađenim prekidačem za uključivanje/isključivanje možete brzo da upalite svoj suncobran da biste nastavili da uživate u otvorenom prostoru.

Napravljen od izdržljivog ugljeničnog čelika obloženog prahom i debljine stuba od 48 mm, ovaj suncobran je izuzetno čvrst i sigurno će izdržati test vremena. Za dodatnu zaštitu uključili smo BESPLATNU vodootpornu navlaku za kišu kako bi vaš suncobran bio u vrhunskom stanju tokom cele godine.

ID Oglasa: #165538562
Informacije

Veliki izbor raznovrsne robe potpuno nove i nekoriscene po super cenama

Od Igle Do Lokomotive

Saljem preko De Expresa

Postarina 

180 ako se uplati pre slanja

360 do 5kg

450 od 5 do 10kg

600 od 10 do 20kg

 

Za porudzbinu potrebno

Ime i Prezime

Ulica i broj

Grad

Broj telefona

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.