slika
1 od 1

Klip trimera Stihl FS 350 fi 38x10 mm Meteor Piston

2.380 din

Kikinda
Novo
186
5
juče
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
✅AgroMOTO - DO 7.05. NE RADIMO
Član od 21.01.2022.
kp izlog

Klip trimera za Stihl FS 350 je ključni deo koji omogućava pravilan rad vašeg trimera. Naš visokokvalitetni klip za trimere, proizveden od strane Meteor Piston, ima prečnik klipa od 38 mm i prečnik bolcne od 10 mm. Evo zašto je ovaj klip izuzetno važan i zašto trebate odabrati Meteor Piston:

1. Kvalitet Materijala: Naš klip je izrađen od visokokvalitetnih materijala koji pružaju izdržljivost i otpornost na habanje. To znači da će vaš trimmer ostati pouzdan u zahtevnim uslovima rada.

2. Precizna Kompatibilnost: Klip je pažljivo dizajniran kako bi tačno odgovarao modelu trimera Stihl FS 350. Zamena je brza i jednostavna, bez potrebe za dodatnim prilagođavanjima.

3. Poboljšane Performanse: Zamena starog ili habanog klipa novim Meteor Piston klipom će značajno poboljšati performanse vašeg trimera. Osetićete veću snagu i efikasnost prilikom svakog korišćenja.

4. Trajnost: Održavajte svoj trimmer u vrhunskom stanju uz redovno održavanje i zamenu delova kad god je to potrebno. Naš klip će vam obezbediti dug vek trajanja i besprekornu pouzdanost.

5. Garancija Kvaliteta: Meteor Piston je renomirani proizvođač sa dokazanim kvalitetom. Naš klip dolazi uz garanciju kvaliteta, tako da možete biti sigurni u svoj izbor.

Uz Meteor Piston klip za Stihl FS 350, vaš trimmer će biti spreman za različite zadatke i pružiti vam besprekorne rezultate. Nema više kompromisa kada je u pitanju performanse i trajnost. Vaš trimmer će briljirati uz ovaj klip.

ID Oglasa: #131545689
Informacije

DO 7. MAJA NE RADIMO ISPORUKE!

 

❗ Kontaktirajte nas prvo putem KP poruka pre poručivanja, radi provere dostupnost artikala.

CC pakete ne šaljemo.

✅ Troškovi isporuke su 430 din. Isporuka 2-5 radnih dana (ne računa se vikend), putem AKS ili Pošte.

✅ Plaćanje pouzećem.

✅ Proizvodi su novi sa 2 god. saobraznosti. Fiskalni račun se isporučuje sa robom.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.