slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

TRIMER Broman od 9,4 KS Novo

140 €Fiksno

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
317
3
pre 15 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Zlatni alati 024
Član od 22.06.2018.
kp izlog

Model: 7000+  Trimer Broman od 9,4 KS

 

Uz trimer dobijate i:

• Vidia disk za rezanje trave (2 kom)
• Bubanj sa žicom (2 kom)
• Žica (2 kom )
• Profesionalni pojas
• Kanta za mešavinu benzina i ulja
• Komplet za SASTAVLJANJE

odnos smeše ulje-benzin 2 ciklusa: 1:30

 

Motorni trimer BROMAN 7000+ Blue 9.4HP je motorni trimer koji se lako koristi u dvorištu i vrtu za košenje travnjaka, ali i visoke trave ili malog grmlja.

Motorni trimer BROMAN 7000+ Blue ima veliku snagu u odnosu na svoju težinu. Još jedna prednost ove kosilice je lako pokretanje u svim vremenskim uslovima i temperaturama. Također ima maksimalnu učinkovitost, veliki okretni moment i brzo ubrzanje.  Motorna pila ima ergonomski pojas koji ima ulogu raspoređivanja tereta, poboljšavajući udobnost i učinkovitost korisnika.

Trimer BROMAN 7000+ Blue nudi vrhunske performanse uz nisku potrošnju goriva i niske emisije, uz izvrsnu ergonomiju. Nudi vrlo veliku brzinu noževa i konusne zupčanike optimalno stvorene za usmjereno čišćenje u različitim položajima.  Podesive ručke opremljene antivibracijskim sustavom nude udobnost i praktičnost tokom rada. Motorna pila BROMAN 7000+ Blue nudi vam naprednu tehnologiju motora.

Sa savršenim ergonomskim dizajnom i sustavima promjene može se nositi s problemima koje uzrokuje obična trava, može slati granice, šikaru i bilo koju vrstu postojanog drveća.

Uređaj je namijenjen samo za rezanje trave, korova, grmlja, . .

Motorna pila se može koristiti samo u skladu sa svrhom za koju je stvorena.  

Prednosti trimer BROMAN 7000+ Blue 9.4HP:

Kosilica ima snažan, ergonomski motor s niskim emisijama - veća izdržljivost, bolje hlađenje i podmazivanje, pruža više snage.
- aerodinamični dizajn konusnog zupčanika - omogućuje reznoj opremi da djeluje paralelno s tlom za najbolju izvedbu rezanja;
- udobna, antivibracijska upravljačka osovina - upravljačka osovina opremljena je samopodmazujućim svećicama pažljivo postavljenim na prenosnu osovinu, nudeći maksimalnu udobnost pri rukovanju;
- prekidač s više funkcija, podesiva ručka;
- visokokvalitetni rasplinjač - omogućuje lako pokretanje motora.

 

Novo i ne korišćeno, u fabričkom pakovanju!

Garancija na početnu ispravnost!

Robu šaljemo kurirskom službom, plaćanje prilikom preuzimanja.

Pogledajte i moje ostale oglase klikom na Kp izlog.

ID Oglasa: #151335493
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.