slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Trimer Garden Groom Midi

80 €Fiksno

Beograd | Čukarica
Kao novo - nekorišćeno
675
9
pre 13 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Ljiljana
Član od 12.03.2014.
Svi oglasi

NOVO ! ! ! Doneto iz Nemacke, pravljeni za Nemacko trziste sa cenom od preko 140 evra na njihovom trzistu. Dobijate ih u originalnom pakovanju, kompletne i ispravne pod garanciju.
Trimer za živu ogradu Garden Groom koristi jedinstveni i inovativan dizajn kojim se otpad skladisti u priručnu vrećicu koju nakon toga možete isprazniti u kantu ili na hrpu komposta. 50 kvadratnih metara iseckane odrade može stati u veliku sakupljačku torbu, sprečavajući vas da se neprestano zaustavljate kako biste ispraznili vrećicu. Kompaktna veličina i mala težina Garden Groom Midi-a olakšavaju manevriranje. Trimer Garden Groom Midi ima oštricu od 20 cm i idealan je za precizno oblikovanje. Skrivena oštrica povećava sigurnost korisnika i pomaže se zaštititi od slučajnog prekida napajanja kablom. Korišcenje Garden Groom Midi-a za održavanje urednosti vaše žive ograde predstavlja zadovoljstvo u radu.   Skoro pa duplo je jeftinije a novo u Nemackoj 

ID Oglasa: #103282093
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.