slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Snake cable - Kanalice za kablova

2.699 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
11
1
pre 10 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

U današnjem digitalnom dobu, organizacija kablova je ključna za održavanje urednosti i funkcionalnosti radnog prostora. Naš proizvod nudi efikasno rešenje za ovaj problem, pružajući siguran i estetski prihvatljiv način za sprečavanje razbacivanja kablova.

Kanalice kablova za uredan prostor je dizajnirana da efikasno organizuje kablove na radnom stolu ili bilo kom drugom prostoru. Sa dimenzijama od 780 x 80mm, naš proizvod je dovoljno dug i širok da obuhvati sve kablove i spreči njihovo mešanje ili zapetljavanje. Izrađena od visokokvalitetnih materijala, "Snake cable" je izdržljiva i otporna na habanje, što osigurava dugotrajnu upotrebu.

Osim svoje funkcionalnosti, naš proizvod nudi i estetsku vrednost. Lako se može uklopiti u različite enterijere i doprineti estetici radnog prostora. Takođe, njegov tanki profil čini ga diskretnim dodatkom, ne ometajući vizuelni izgled radnog stola.

Jednostavna instalacija čini ga pogodnom za svakog korisnika. Nakon instalacije, kablovi se lako postavljaju unutar organizera, pružajući uredan izgled i olakšavajući pristup prilikom potrebe za održavanjem ili promenom postavki.

Naša kanalice kablova je pouzdan i efikasan način za organizaciju kablovske infrastrukture na radnom stolu ili u bilo kom drugom prostoru. Sa svojim elegantnim dizajnom, trajnim materijalima i jednostavnom instalacijom, ovaj proizvod će poboljšati funkcionalnost i estetiku vašeg radnog okruženja.

Karakteristike:

  • Materijal: ABS
  • Boja metala
  • Dimenzije: 780 x 80mm
  • Jednostavan, pristupačan, saviljiv
  • Pruža uredan prostor
  • Organizuje kablove i pruža lak pristup prilikom izmene istih
  • Laka i brza instalacija
  • Dostupna pravougaona kanalica
ID Oglasa: #165633949
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.