slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Matis FID sklopka 63A 30mA 4P

3.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
110
4
danas
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Zbare
Član od 18.02.2010.

Novo Matis FID sklopka 63A 30mA 4P

 

Model : ML60-B 4P 63A

 

FI prekidač (RCD) je zaštitni uređaj u električnim instalacijama, koji može spasiti život u hitnim slučajevima. Ovo zatvara strujno kolo kada se otkrije struja greške unutar milisekundi kako bi se izbegle nezgode. FI upoređuje protok i struju odvoda, detektuje odstupanje, odmah ga aktivira.

Intenzivni svestrujni tip B (AC/DC) postaje sve više u prvom planu i potpuno će ukloniti tip A (AC) u bliskoj budućnosti. Upotreba u građevinskim kutijama je sada obavezna.

 

Detektuje ne samo normalne AC, već i visokofrekventne AC i najmanje DC struje kvara. Visok kapacitet zatvaranja do 10 KAW sa prozorom za prikaz grešaka RCCB. Sa sistemom zaštite rukohvata za zaštitu od lošeg rada. Sa zaštitnim poklopcem za unutrašnje vijke za funkcije izolacije i zaptivanja

ID Oglasa: #147290122
Informacije

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.

Moze licno preuzimanje u Novom Sadu

Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

Na nove uredjaje dajem garanciju na ispravnost i radnu garanciju od 5 dana 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.