slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

bedee Smart RGBIC LED Light Bar, 42 cm

5.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
24
5
pre 12 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Marko
Član od 27.02.2014.
Svi oglasi

✨Multifunkcionalna svetlosna traka: LED plai svetlosna traka koristi inovativnu RGB tehnologiju sa 16 miliona boja i 213 unapred podešenih dinamičkih režima. Svaki režim prikazuje različite boje i svetlosne efekte, lako stvarajući željenu atmosferu kroz različite dinamičke scene. Savršeno za dekoraciju Dana oca i poklone.

 

❤Sinhronizovano sa vašom muzikom: Sa ugrađenim mikrofonom, svetlosne trake se sinhronizuju sa zvucima iz okoline/TV/PC. LED ambijentalno svetlo može lako stvoriti živopisne interakcije zvuka i svetlosti. Ugrađeno 8 muzičkih režima sa različitim svetlosnim efektima, idealno za koncerte uživo, rođendanske zabave ili za stvaranje romantične atmosfere. Savršeno za dekoraciju Dana oca i poklone.

 

✅ Inteligentna kontrola aplikacije: možete da kreirate dinamičke efekte podešavanjem brzine i smera toka svetlosti. Osvetljenost svih boja može se podesiti od 10% do 100% kako bi se zadovoljili različiti zahtevi za svetlo lampe. RGB LED traku možete kontrolisati i direktno pomoću daljinskog upravljača ili dugmadi na USB kablu.

 

❤Doživite imerzivnu atmosferu: ove pametne LED sijalice vešto dodaju dubinu boja vašem kućnom bioskopu, svetla plešu uz muziku i donose neuporedivo iskustvo u vaš život. Atmosferska lampa ima efekat optičkog širenja, stvara impresivan zvuk i prostornu dimenziju svetlosti kako bi poboljšao vaše iskustvo igranja igara, filmova, zabave i upoznavanja. Savršeno za dekoraciju Dana oca i poklone.

 

✨LAKO ZA PODEŠAVANJE Inteligentno RGB LED svetlo se lako instalira i podešava. Jednostavno okrenite svetlosnu traku direktno na zavrtanj na bazi i postavite je vertikalno na sto da biste je povezali na napajanje.

ID Oglasa: #163032488
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.