slika
slika
slika
slika
1 od 4

LED nocno svetlo sa senzorom Lampa Senzor pokreta

700 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
129
9
pre 10 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dzidzabidze_Za_Dz
Član od 28.04.2018.
Svi oglasi
2 kom 1100 din

LED noćno svetlo sa senzorom pokreta 
LED lampa OSVETLJENJE

Senzorsko svetlo ima ugrađeni senzor pokreta koji detektuje kretanje do 7-10 stopa. Odlično svetlo senzora za kuću. Svetla sa senzorom pokreta deluju kao mali 'čuvari', obezbeđuju automatizovan način bez ruku da zaštitite svoje domove u zatvorenom i na otvorenom. Osvetlite svoju spavaću sobu, stepenice, hodnik, orman ili ulaz u svoj dom gde je prekidač za svetlo predaleko od vrata. Bežična veza sa lepljivom i magnetnom funkcijom. Nema potrebe da se priključite, savršeno za mesta gde je ograničen prostor ili nema pristupa struji. Napravljen sa jakom magnetnom i lepljivom nalepnicom, može se staviti gde god želimo. Svetlo koje detektuje pokret radi kao zgodno noćno svetlo za vaš svakodnevni život. On usvaja senzor pokreta i senzor svetlosti za pametno osvetljenje. Osvetliće se bilo gde u vašoj kući poput hodnika, kabineta, stepeništa, kuhinje, police za knjige, kupatila, tamnog ormana i još mnogo toga, čime se izbegava slučajno spoticanje noću.
Paket sadrži: svetlo sa senzorom pokreta (hladna bela boja), kabl, magnet, uputstvo za upotrebu

Korisno za kućna svetla: Ovo LED svetlo sa senzorom pokreta odlično radi za spavaću sobu, hodnik, toalet, kuhinju, garderobu, hodnik, stepenice, tamne ormare, policu , stepenice ili ormare. Korisno kao svetla za garderobu sa senzorom i svetla za ormare sa LED senzorom. Jednostavna instalacija: Jednostavna za instalaciju, bez ožičenja. Sa dvostranim lepljivim jastučićima i ugrađenim magnetom, možete da se zalepite gde god želite.

Energetski efikasan: Automatski se isključuje nakon 15-30 sekundi neaktivnosti, osvetljavajući vam put dok prelazite i isključujući se ubrzo nakon USB punjenje + jedinstveni dizajn: Ima samolepljivu nalepnicu pozadi, jednostavno odlepite papir i zalepite lampu gde god je potrebno. naša senzorska svetla imaju ugrađenu litijumsku punjivu bateriju od 400mAh.
Potrebna su 2 sata za potpuno punjenje,   dobra  ušteda energije.
ID Oglasa: #158707437
Informacije
Dostupni za poruke 00-24

KP, SMS, Viber, Whatsapp

➡️Pošaljite poruku sa podacima:

Ime i prezime

Ulica i broj

Mesto i poštanski broj

Broj telefona

SMS/Viber/WhatsApp na broj



➡️ 0628121806

➡️*Korekcija cene kod poručivanja više proizvoda*



➡️Pakete šaljemo Post-expresom

➡️Za lično preuzimanje najaviti minimum jedan dan unapred
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.