slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

LED panel/ reflektor, 24W - 2400LM, Ultra tanki 2.5 cm, IP44

3.490 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
168
9
pre 10 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Home-Shop
Član od 22.02.2022.
Svi oglasi

【Tamnjenje i promenljiva temperatura boje】 Osvetljenost i temperatura boje LED plafonskog svetla mogu se podesiti pomoću daljinskog upravljača. Možete prelaziti sa toplog na hladno svetlo i sa svetlije na tamnije. Prigušeno svetlo može vam pomoći da se opustite nakon napornog dana. Podesiva temperatura boje zadovoljava različite potrebe atmosfere.


【Memorijska funkcija】 Isključite plafonsku lampu preko prekidača za svetlo ili IR daljinskog upravljača. Poslednje podešavanje svetla se zadržava kada ga ponovo uključite. Ova intimna funkcija vas održava u udobnom osvetljenju bez čestih podešavanja. (Vrući saveti: Uključite ili isključite LED plafonsko svetlo najmanje 15 sekundi).


【Ultratanak dizajn】Debljina ravne LED plafonske lampe je samo 2,5 cm. Moderan i jednostavan stil dizajna savršeno je integrisan u plafon i pogodan je za različite tipove enterijera. Još jedan poseban dizajn je sjaj ivice, koji stvara prelep efekat pozadinskog osvetljenja. Udoban za oko.


【Zaštita očiju i ušteda energije】 Iskoristite tehnologiju bočnog osvetljenja i mat poklopac da je svetlo sjajno i meko, što je veoma ugodno za vaše oči. Čak i ako pogledate direktno u osvetljenje, nećete se osećati zaslepljenim. Čak i ako je LED plafonsko svetlo uključeno 24 sata, potrošnja energije je manja od jednog stepena struje. Štedi novac.


【Lako se instalira i IP44】 Lako se instalira, čak i ako niste profesionalni električar. Klasa vodootporne zaštite je IP44 i pogodna je za ugradnju u vlažne prostorije. Plafonska svetiljka nudi različite scenarije primene i može se instalirati u dnevnim sobama, spavaćim sobama, kuhinjama, kupatilima, hodnicima i balkonima.

ID Oglasa: #145976709
Informacije

! ! ! PROIZVODI KUPLJENI U NEMAČKOJ, NOVI, U ORIGINALNOM PAKOVANJU ! ! !

Moguće lično preuzimanje u Novom Sadu. Ukoliko želite nešto da poručite, pošaljite poruku sa Vašim podacima:  

-Ime i prezime.  
-Ulica i broj.  
-Mesto i poštanski broj.  
-Broj telefona za kontakt. (OBAVEZNO)

Za više informacija PORUKA NA KP iili POZIV, SMS, VIBER NA:   064/ 332 4156

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.