slika
slika
1 od 2

LED punjiva lampa

1.300 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
39
1
juče
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dragan
Član od 30.11.2020.
Svi oglasi

LED Rechargeable Lamp - Prenosna i pouzdana svetiljka - Idealna za kamovanje, putovanja, ili kućnu upotrebu!

Rechargeable baterija: LED svetiljka ima integrisanu punjivu bateriju koja se lako puni preko USB-a, što osigurava da ćete imati svetlo kada vam je najpotrebnije.

Visoka svetlost: LED svetiljka daje jaku svetlost koja je dovoljna za rasvetljavanje prostorija ili okoline, a takodje ima i funkciju zatamnjenja za različite situacije.

Podesiva svetlost: LED svetiljka ima podesivu svetlost koja se može prilagoditi vašim potrebama, bilo da je potrebna jaka svetlost za rad ili blaga svetlost za čitanje.

Pouzdan dizajn: LED svetiljka je izrađena od kvalitetnih materijala koji su otporni na habanje i dugotrajni, a takođe ima i zaštitu od pregrejavanja.

Praktična veličina: LED svetiljka je kompaktne veličine koja omogućuje lako prenošenje i korištenje u različitim situacijama.

Uz to, ovaj proizvod je okolju prijateljski sa dugotrajnom baterijom i LED tehnologijom koja štedi energiju.

LED Rechargeable Lamp je pouzdana i praktična svetiljka koja će vam biti od koristi u svakoj situaciji. Narudžite svoj danas i uviek imajte svetlo uz sebe!

Sve proizvode možete naručiti na 0607677675 i 0600773300 Dragan. Šaljem brzom poštom, a može i lično preuzimanje. Hvala na ukazanom poverenju.

ID Oglasa: #152618458
Informacije
Napomena:    Moguća dostava na teritoriji Novog Beograda za samo 400dinara.   Za ostali deo grada 500 dinara. Za više informacija pozovite. Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.