slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

LED reflektor 20W 2000 LM vodootporan

990 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
13
1
pre 10 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Bojan 0643670359 Novi Sad
Član od 29.02.2016.
Svi oglasi

【Svetlo i štedi energiju】Spoljni LED reflektor može da proizvede osvetljenost do 100 lm/V. U poređenju sa tradicionalnim halogenim spoljnim svetiljkama, potrošnja energije je mnogo manja, štedi više od 80% i nema potrebe da brinete o visokim računima za struju.
【Efikasno rasipanje toplote】Jedinstveni dizajn sa više utora na zadnjoj strani takođe pruža napredni efekat hlađenja. LED spoljna reflektorska lampa je super izdržljiva i daje vam životni vek od preko 30.000 sati, štedeći troškove rada povezane sa zamenom sijalica.
【Stabilno osvetljenje i široki ugao snopa】 Sastoji se od vrhunskog livenog aluminijuma i visokokvalitetnih LED čipova, kao i njegovog odličnog reflektivnog filma, ugao snopa može da dostigne 120° , pružajući ultra široku i stabilnu oblast osvetljenja.
【Jednostavna instalacija】Spoljni nosač projektora se može rotirati za 180° , što se lako može postaviti na plafon, zidove, pod i druge položaje.
A15

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!
ID Oglasa: #161840587
Informacije

Klikom na Svi oglasi mozete videti i moje ostale oglase

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.