slika
slika
slika
slika
1 od 4

Led sijalica (RASKLOPIVA)60W

950 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
24
3
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Dl
Član od 17.06.2020.
Svi oglasi
Ova sklopiva sijalica u obliku ventilatora sadrži LED tehnologiju sa vrhunskim diodama od ukupno 60W, 6500K dnevnog svetla za Vaše prostorije, bez tamnih područja, bez sjaja ili blještavila. Vrlo jarko i jasno svetlo, jedinstven široko-ugaoni dizajn, donosi najbolje osvetljenje za prostorije.
Visoka količina lumena čini ga savršenim za garaže, skladišta, podrume, ambare, kancelarije, supermarkete, potkrovlja, radionice, izložbene prostore i tako dalje. Odlična zamena uobičajenog fluorescentnog svetla. Preko 30.000 sSa 4 ultra svetlim podesivim od po 90 ° LED panelima možete za Vašu udobnost podesiti ugao svetlosti za fokusiranje područja na kome radite. Maksimalni ugao pokrivanja može biti 360 ° . Deformabilni dizajn koji zadovoljava potrebe za osvetljenjem različitih okruženja, pružajući najbolji doživljaj rasvete u zatvorenom.
Visoka količina lumena čini ga savršenim za garaže, skladišta, podrume, ambare, kancelarije, supermarkete, potkrovlja, radionice, izložbene prostore i tako dalje. Odlična zamena uobičajenog fluorescentnog svetla.
Stabilna i izdržljiva sa maksimalnim performansama, otporna na visoke temperature i koroziju. Preko 30.000 sati životnog veka, 80% uštede energije, smanjiće troškove električne energije.

Uz standardno grlo E27, jednostavna je i praktična ugradnja. Nisu potrebni nikakvi alati, ožičenje i profesionalni električari, instalacija je jednostavna kao zavrtanje sijalice. Međutim, svetlije je od sijalice.
Upotrebljava se nova vrsta toplotnog provodljivog izolacijskog materijala za sprečavanje opasnosti, LED sijalica je opremljena difuzijskim računarom za svetla koji zrače mekim i ujednačenim svetlom.
Karakteristike:
Materijal: PVC
Oblik: Ventilator
Boja: Bela
Veličina sklopljena: 26cm x 10cm
Veličina rasklopljena: 40cm x 10,5cm
Voltaža: 110 – 265V
Snaga: 60W
LED diode: 304 kom
ati životnog veka, 80% uštede energije, smanjiće troškove električne energije.
ID Oglasa: #162053277
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.