slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Led sijalica Xiaomi Yeelight 1S Color

2.900 din

Novi Sad
Novo
3
0
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Kupi brzo shop
Član od 11.12.2021.
kp izlog
Led sijalica Xiaomi Yeelight 1S Color

 

 

UŽIVAJTE PAMETNO UZ PAMETNU SIJALICU

Yeelight je pametna sijalica kojom možete da upravljate pomoću mobilnog telefona ili glasovnim komandama. Yeelight 1S Color pruža nesvakidašnje iskustvo zahvaljujući impozantnoj količini opcija kojima je opremljena. Može se zatamniti, nudi 16 miliona boja i bežično se povezuje sa vašom kućnom mrežom, bez potrebe za bilo kakvim mrežnim uređajem.

UŠTEDA NA DUGE STAZE

Yeelight sijalica ne zahteva senilo, može da se postavi u svako standardno sijalično grlo, i sa svojih 800 lumena ekvivalentna je klasičnoj sijalici od 60W - pri čemu troši samo 10W. Uz sve to, njen životni vek iznosi 22 godine!

PRETVORITE SVOJ GEJMERSKI KUTAK U NEŠTO SPEKTAKULARNO

1S sijalica se savršeno integriše se najpozantijim gejming ekosistemima, kao što su Razer Chroma i Overwolf. Ona omogućava reaktivne svetlosne efekte izazvane događajima u igri.

PRILAGODITE SVOJE DOGAĐAJE BOJAMA

Sa 16 miliona opcija boja možete da odaberete bilo koju boju kako biste udovoljili svojim potrebama i sinhronizovali sijalicu sa vašim posebnim trenucima. Neka boje čine vaše filmsko veče ili zabavu posebnim.

SINHRONIZUJTE SVETLA SA MUZIKOM

Sinhronizujte svetla sa omiljenom pesmom i istražite kako se svetla menjaju u ritmu. Začinite žurke svetlosnim efektima i bojama.

PRILAGODITE SVETLA SVOM ŽIVOTNOM STILU

Imate problema sa buđenjem u 7:00? Programirajte Yeelight svetla da se postepeno uključuju, tako da soba bude dobro osvetljena dok se alarm ne isključi, Ili programirajte svetla da se polako priguše dok tonete u san.

GRUPNA I DALJINSKA KONTROLA

Podešavajte Yeelight sijalice pojedinačno ili ih povežite u grupu da biste sinhronizovali osvetljenje u celoj prostoriji. I sve to kontrolišite sa bilo kog mesta.

OTKRIJTE POGODNOSTI APLIKACIJE YEELIGHT

Niste sigurni da li ste isključili sva svetla, a već ste napustili kuću?  Zaboravili ste da kod kuće ostavite upaljeno svetlo za kućnog ljubimca?
Pomoću aplikacije Yeelight možete da kontrolišete osvetljenje na daljinu, gde god da se nalazite.

ID Oglasa: #165399482
Informacije
0642952343

Dobro došli u Kupi Brzo Shop, registrovanu internet prodavnicu.

Uz svaki kupljeni proizvod dobijate fiskalni račun.

Robu šaljemo Bex kurirskom službom na teritoriji cele Srbije.

 

Za poručivanje pošaljite:

Ime i Prezime

Adresu

Mesto

Broj telefona

mail adresu

 

PIB:114255834

MB:67436679

 

 
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.