slika
slika
slika
1 od 3

Led svetla sa daljinskim upravljacem

1.000 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
38
3
pre 10 dana
Odgovara na 1% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Moj Shop 064/555-4765
Član od 23.03.2017.

Bežično LED svetlo 3 komada sa daljinskim, želite kvalitetno osvetljenje u kući, ali odustanete pri pomisli o bušenju zidova? Mi imamo rešenje za Vas!

Predstavljamo Vam Smart led sijalice- idealno osvetljenje u zatvorenim prostorijama koje se montira bez kablova i bušenja. Savršen spoj pametne tehnologije, uštede i efikasnosti.

Poseduju različite opcije za podešavanje osvetljenja. Podesite osvetljenje prema raspoloženju, pripremite ambijent za rad ili prigušite rasvetu za opuštanje.

Set sadrži 3 lampe i daljinski upravljač.

 

Najpraktičnije na tržištu –  Smart led sijalice su idealno rešenje za mračna mesta koja su teže dostupna, a pritom zahtevaju jako osvetljavanje u nekoliko minuta- poput ostava, ormara, stepenica, polica, garaža, podruma. Opcija automatskog isključivanja čini ih idealnim za dečiju sobu. Odlične su i ispod kuhinjskih elemenata, pored kreveta ili u autu.

Daljinsko upravljanje – Daljinsko upravljanje pruža potpuni komfor- jednostavno i bez ustajanja podesite osvetljenje. Jednim daljinskim upravljačem možete upravljati sa sve 3 lampe istovremeno, ali i pojedinačno. Domet daljinskog upravljača je 10 metara, a takođe možete koristiti i dugme na sijalicama.

Lako se montiraju –  Lako se montiraju gde god da poželite – nije potreban alat i skrivanje kablova, samo odlepite adhezivnu nalepnicu na pozadini i zalepite na željeno mesto. Zauzimaju malo prostora što ih čini veoma praktičnim za ugradnju u malim prostorima.

Automatsko isključivanje –  Možete podesiti tajmer na 30 minuta, nakon čega će se sijalice same isključiti. Ova mogućnost ih čini idealnim za dečije sobe i dvorišta.

 

Osvetljenje koje štedi novac!

U poređenju sa običnim sijalicama, Smart Led sijalice troše značajno manje energije. Imaju dug vek trajanja, što ih čini najboljom opcijom na našem tržištu. Korišćenje led rasvete daleko je isplativije u dužem vremenkom roku.

Podesiva jačina svetlosti

Zahvaljujući opciji za podešavanje visokog i slabijeg intenziteta svetla, moći ćete da prilagodite osvetljenje svom raspoloženju. Smanjite zamor očiju i odmorite se ili stvorite idealnu radnu atmosferu i produktivnost uz jači intenzitet svetla. Smart sijalice će osvetliti prostor prema Vašim potrebama, na potpuno autentičan način.

Rešenje za dobro raspoloženje

Budući da imamo mnogo obaveza i dosta vremena provodimo u zatvorenom prostoru, adekvatan izbor osvetljenja je veoma važan. Neadkevatno osvetljeni ambijent utiče na nesraspoloženje i povećanje stresa. Smart Led sijalice oponašaju sunčevu svetlost i poboljšavaju raspoloženje, utičući na produktinvost i preciznost u radu.

ID Oglasa: #156746036
Informacije
LIČNO PREUZIMANJE JE MOGUĆE U PANČEVU ILI SLANJE KURIRSKOM SLUŽBOM NA ADRESU KOJU NAVEDETE PRILIKOM PORUČIVANJA PROIZVODA.

Zbog prevelikog broja poruka nismo u mogućnosti da odgovorimo na sve poruke, zato Vas molimo da nas kontaktirate.

UKOLIKO SU VAM POTREBNE VIŠE INFORMACIJA MOŽETE NAS KONTAKTIRATI  NA 064/555-4765 VIBER/KP/POZIV/SMS
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.