slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

LED trake. 5m

3.000 din

Sombor
Kao novo - nekorišćeno
21
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Lazar Terzija
Član od 10.12.2019.
Svi oglasi
 【Dimmable】 Jedinstveni dizajn za kontroler, kratak pritisak za uključivanje/isključivanje, dugi pritisak za podešavanje osvetljenosti (20% -100%), LED traka treperi kada svetlo dostigne granicu osvetljenosti.

【Visoka osvetljenost i višenamenska】LED traka je duga 5 m i široka 1 cm, sadrži 300 LED svetala i opremljena je zaštitom IP20. Trakasto svetlo se može koristiti za kuhinjske ormare, spavaće sobe, stepeništa i unutrašnju dekoraciju.

【Samolepljiva i uradi sam】 Svetla samolepljiva traka, visokog viskoziteta i jače adhezije. Očistite površinu pre nanošenja trake. Traka se može seći na označenim linijama bez oštećenja preostalih traka.

【Bezbedno za upotrebu】 Napajanje CE sertifikat, ušteda energije i zaštita životne sredine. Radni napon trake je 12V, niske toplote i dodirljiv, bez zračenja, bez treperenja, bezopasan za ljudsko oko.
ID Oglasa: #162084183
Informacije
Pogledajte i ostale oglase klikom na opciju "SVI OGLASI"







RADNA GARANCIJA na svu robu
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.