slika
1 od 1

Multifunkcionalna solarna LED sijalica CL-02

3.800 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
3
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Upoznajte Cclamp CL-02, multifunkcionalne solarne sijalice koja će vam pružiti nezavisan i ekološki izvor svetlosti i punjenja vaših uređaja u uslovima bez električne energije. Ovaj praktični komplet uključuje solarnu sijalicu, tri dodatne LED sijalice i snažnu solarnu panelu, što ga čini idealnim rešenjem za kampovanje, planinarenje ili bilo koje druge situacije u kojima vam je potrebna dodatna energija.

Ključne karakteristike:

  • Jačina osvetljenja: 3 W;
  • Snaga solarne panele: 4 W;
  • Radno vreme: 10-30 časova;
  • Komplet sadrži: 5-u-1 punjački kabl, solarnu sijalicu, 3 dodatne LED sijalice, solarnu ploču.

Svetlost i punjenje uređaja gde god da se nalazite: Solarna ploča vam omogućava da dobijete izvor svetlosti i punjenja vaših uređaja, bez obzira na to gde se nalazite. Cclamp CL-02 nudi vam autonomni izvor energije čak i u slučaju nestanka struje ili na prirodi.

Multifunkcionalne solarne sijalice i tri dodatne LED sijalice pružaju sigurnu i ekološku alternativu svećama kada nema napajanja električnom energijom, kao i na prirodi. Uz pomoć univerzalnog USB kabla možete napuniti mobilni telefon i ostati uvek u kontaktu.

Komplet sadrži:
  1. Multifunkcionalnu solarnu LED sijalicu. Ova sijalica služi kao glavni izvor svetlosti i koristi solarnu energiju kako bi pružila nezavisan i ekološki izvor osvetljenja.
  2. Tri dodatne LED sijalice. Uz glavnu solarnu sijalicu, dobijate i tri dodatne LED sijalice koje možete koristiti za dodatno osvetljenje ili kao rezervne sijalice.
  3. Solarnu ploču. Snaga solarne ploče iznosi 4 W i ona je zadužena za napajanje solarnih sijalica i punjenje vaših uređaja. Solarna ploča pretvara sunčevu energiju u električnu energiju koja se koristi za napajanje sijalica i uređaja.
  4. 5-u-1 punjački kabl. Ovaj univerzalni kabl služi za punjenje različitih uređaja, kao što su mobilni telefoni, tableti, kamere i drugi. Kabl omogućava povezivanje sa solarnom pločom kako bi napunio vaše uređaje korišćenjem solarne energije.
  5. Uputstvo za upotrebu. Komplet takođe sadrži uputstvo za upotrebu koje pruža detaljne informacije o tome kako koristiti i održavati Cclamp CL-02 solarnu LED sijalicu i sve njene komponente.

 

Cclamp CL-02 solarna sijalica je dizajnirana da zadovolji sve vaše potrebe za osvetljenjem i punjenjem, nudeći vam praktičnost i jednostavnost upotrebe. Ova solarna sijalica je savršena za sve vrste avantura i situacija u kojima želite da očuvate prirodu i uživate u njenim blagodetima bez oštećenja životne sredine.

Uz Cclamp CL-02 solarnu sijalicu, možete se osloniti na pouzdan, trajan i ekološki izvor energije. Ne dozvolite da vam nestanak struje ili boravak na otvorenom prostoru ograničava vaše mogućnosti – odaberite Cclamp CL-02 solarnu LED sijalicu i uživajte u nezavisnosti koju pruža solarna energija.

ID Oglasa: #165870320
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.