slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Prenosivi solarni generator sa osvetljenjem

5.899 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
91
2
pre 11 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Prenosivi solarni generator sa osvetljenjem je multifunkcionalni uređaj koji kombinuje naprednu tehnologiju solarnih panela sa praktičnom funkcionalnošću, omogućavajući upotrebu električne energije gde god da se nalazite.

Ovaj inovativni generator je opremljen visokoefikasnim solarnim panelima koji pretvaraju sunčevu svetlost u električnu energiju.
To znači da možete puniti uređaj direktno uz pomoć sunčeve energije,  što ga čini idealnim rešenjem za kampovanje, putovanja ili vanredne situacije kada vam je potrebna pouzdana struja.

Jedinstvena karakteristika ovog solarnog generatora je ugrađeno osvetljenje. Pored toga što možeš koristiti ovaj uređaj za punjenje svojih elektronskih uređaja poput telefona, tableta ili prenosnih računara, takođe možeš koristiti integrisanu svetiljku kako bi osvetlio svoj prostor.
Ovo je posebno korisno kada se nalazite u uslovima smanjene vidljivosti ili kada želite da stvorite prijatno okruženje tokom kampovanja.

Prenosivi dizajn ovog solarnog generatora omogućava da  lako ponesete svuda sa sobom.
Bez obzira da li idete na planinarenje, kampovanje ili putujete na udaljena mesta, ovaj uređaj će vam obezbediti neophodnu energiju i svetlost bez potrebe za pristupom električnoj mreži.

Dodatne karakteristike uključuju brze USB portove za punjenje različitih uređaja, kao i sigurnosne mehanizme koji štite uređaje od prenapona i preopterećenja.
Ovaj solarni generator postavlja nove standarde za održivost i mobilnost, pružajući ti nezavisnost od tradicionalnih izvora energije.

Uzmite sunčevu energiju u svoje ruke sa prenosivim solarnim generatorom sa osvetljenjem.
Ovaj uređaj omogućava da budete ekološki osvešćeni i praktični u isto vreme, pružajući vam neograničenu slobodu i pouzdanost gde god da se nalazite.

 

Karakteristike:  

  • Prenosivi solarni generator sa osvetljenjem
  • Dimenzije: 20,5 cm x 15cm x 5cm
  • Puni se uz pomoć solarne energije ili baterija
  • Poseduje LED svetlo i običnu lampu
  • Mogućnost punjenja različitih uređaja poput mobilnog telefona, tableta, lap topa
  • Prenosivo, poseduje dršku
  • Idealno za kampovanje, piknik u prirodi, planinarenje
  • Ekonomično 
  • Ušteda električne energije
ID Oglasa: #155625562
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.