slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

RGB LED traka MSL320 5m - NOVO - Uvoz Swiss

1.750 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
102
4
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Svastoteka
Član od 29.09.2018.
Svi oglasi

* Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. 11
* Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao pa se prema njima orijentišite.
* Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

Pametna LED traka, 16.4ft RGB ViFi traka, kompatibilna sa Amazon Aleka &Google Assistant i SmartThings, kontrola aplikacija, promena boje za dom, spavaću sobu, TV, zabavu

Praktična kontrola: LED trakama možete upravljati preko glasovne kontrole i pametnog telefona. Kontrolišite svoju svetlosnu traku pomoću aplikacije Meross. Napomena: LED svetlosna traka podržava samo mreže od 2,4 GHz.
Uradi sam Led traka: RGB LED traka od 16,4 stopa može se koristiti za ukrašavanje vašeg doma. Pametne trake su takođe popularan izbor za praznike kao što su Božić, Noć veštica, žurke i Nova godina itd.
Glasovna kontrola: Pametna svetla traka mogu da vam oslobode ruke da kontrolišete svetlo. Kompatibilan sa Amazon Aleka, Google Assistant i SmartThings.
Kreirajte svoju idealnu scenu: meross svetla dolaze sa opcijama u više boja, mogućnostima podešavanja i zatamnjivanja. Idealna dekoracija za vašu spavaću sobu, računar, TV, plafon, stepenice, kuhinjski ormarić, trem, radni sto i dnevni boravak

ID Oglasa: #157087543
Informacije
  • Slanje postexpresom u celoj Srbiji
  •  Lično preuzimanje u Novom Sadu - Telepu
  •  Radna garancija na svaki predmet
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.