slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

SMART LED traka sa svom opremom 5m

38 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
71
1
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

Glasovna kontrola: Naše pametne LED trake mogu da rade sa Alexa i Google-om; Možete lako da uključite/isključite svetlo, promenite boju svetla, prigušite osvetljenost jednostavnom glasovnom komandom; Lako se instalira. I takođe reaguje i menja boju uz muziku.

Daljinski upravljač: Ovaj proizvod dolazi sa infracrvenim daljinskim upravljačem, takođe možete kontrolisati pametnu LED svetlosnu traku kod kuće sa daljinskim upravljačem u ruci, što je zgodno i brzo.

Pametni tajmer i raspored: LED svetlosna traka sa funkcijom tajmera i rasporeda, možete slobodno podesiti vreme otvaranja i zatvaranja, omogućavajući vam da inteligentnije uživate u divnom životu. Nakon što uključite pametnu LED svetlosnu traku, možete koristiti daljinski upravljač za podešavanje određenih programa.

LED svetla se sinhronizuju sa muzikom: Naša LED svetla mogu da promene boju i da se sinhronizuju sa muzikom; Ima multi-muzički režim, koji će se menjati da prati ritam ili melodiju; Ova muzička svetlosna traka može čak da odgovori na vaš glas, čineći svetlo da "pleše" u ritmu. Pogodno za mnoge svečane prilike.

Jednostavna za instalaciju i upotrebu: Naša RGBVV led traka se lako seče, možete je iseći sa oznakama reza, bez oštećenja ostatka trake; Naše fleksibilne trake za štampane ploče mogu se presavijati u različite uzorke. Naša LED traka je pogodna za različite prilike, kao što su spavaća soba, TV ormar, igraonica, KTV itd.

U paketu dobijate LED traku dužine 5 metara, daljinski upravljač, adapter napajanja, kontroler, klipovi za fiksiranje i montiranje i uputstvo za upotrebu.

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #157431481
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.