slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Solarni LED spoljni reflektor / senzor

10 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
47
8
pre 11 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nestedago
Član od 22.08.2017.
Svi oglasi

NOVO! Solarni LED spoljni reflektor sa 3 režima

  • Sva LED solarna svetla za spoljašnju upotrebu opremljena su detektorima sumraka i pokreta koji se aktiviraju na 10 .
    ① Svetlo se pali prilikom prolaska i automatski se gasi nakon 20 sekundi.
    ② Svetlost ostaje nežna nakon intenziviranja tokom prolaska.
    ③ Svetlo je uvek dostupno noću sa prosečnim intenzitetom.
    ④ I normalno i crveno i plavo svetlo se pale kada prolazite.

  • EFIKASNO &EKO PRIJATELJSKI Spoljni LED far sa solarnim panelom ima stopu konverzije do 25% solarne energije u električnu energiju (u zavisnosti od intenziteta izložene sunčeve svetlosti), potpuno punjenje litijum-jonske baterije, omogućava LED solarni reflektor na otvorenom do 6 solarnih reflektora noću ili do 10 sati do 10. Sati u režimu 

  • Super svetao dizajn: ova solarna baštenska svetla imaju ugao snopa do 270, što obezbeđuje veću površinu osvetljenja kako bi se osigurala maksimalna vidljivost i bezbednost. Spoljna LED prednja svetla sa solarnim panelom pomažu vam da uštedite troškove od tradicionalnih lampi.

  • IP65 otpornost na vremenske uslove: vodootporan i toplotno otporan IP65 materijal štiti solarno svetlo za spoljašnju upotrebu, prašinu i kišu tokom cele godine, čak i sa neoptimalnim punjenjem, radi ispravno u kišnim danima, snegu i magli.

  • Jednostavna za instalaciju: Nisu potrebni dosadni kablovi ili adapteri, instalacija spoljašnjih svetala je jednostavna i intuitivna, locirajte spoljnu površinu sa sunčevom svetlošću za panel i pričvrstite svetlo pomoću priloženih šrafova.

Vaše zadovoljstvo je naš cilj - budite deo naše velike porodice zadovoljnih korisnika i uživajte u kupovini iz snova već danas!

ID Oglasa: #163616847
Informacije

~ Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju, potpuno novi.

~ Licno preuzimanje u Novom Sadu.
~ Slanje robe Postexpres/ Bex.
~ Rok isporuke 1-3 radna dana.
~ Troskove dostave snosi kupac.
~ 1-3 dana reklamacije proizvoda.


~ Za sve dodatne informacije javiti se putem KP ili na broj telefona 061/667-3042, mozete nas i kontaktirati putem Viber.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.