slika
slika
1 od 2

Solarni reflektor BK 100

900 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
32
1
pre 13 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Marica Nbgd
Član od 27.05.2017.
Svi oglasi
Jedan od retkih modela sa opcijom konstantnog blagog svetla- sa pojacavanjem ukoliko detektuje pokret. Jedini model sa 3 moda osvetljenja. Solarna Lampa ReflektorOsvetlite željeni spoljašnji prostor solarnim reflektorom sa senzorom koji je toliko praktičan da ćete se pitati kako ste do sada funkcionisali bez njega.
Solarni reflektor sa senzorom je nešto što svako domaćinstvo naprosto mora da ima. Odlično je imati ga iznad ulaznih vrata, garažnih vrata, stepenica, neosvetljenih delova dvorišta. Možete ga postaviti bilo gde napolju gde vam je potrebno svetlo i to bez baterija, bez struje i kablova.
*Ovaj genijalni reflektor u sebi ima solarnu ploču: energiju crpi iz dnevnog prirodnog svetla i nikada nećete morati da ga punite.
*Senzor pokreta detektuje kretanje do 15 metara i automaski svetli kada se neko približi. Sa njim ćete se osećati bezbedno, jer ćete znati da će vaši putevi po dvorištu biti osvetljeni i da će vas svetlo „ obavestiti“ i onda kada naiđe neko drugi, pozvan ili nepozvan.
*Ovaj reflektor je vrlo jednostavan za postavljanje!
Lampa ima 3 režima rada

mod 1 - svetlo je ugašeno, ukoliko registruje kretanje zasvetli jakim svetlom u trajanju od 15 sekundimod 2 - prigušeno svetlo, potom zasvetli jakim svetlom u trajanju od 15 sekundi, kada neko prođe ispod reflektoramod 3 - radi bez ljudske indukcije, konstantno svetli prigušenim svetlom tokom noći
Krakteristike:
Snaga: 1w , 5.5vLED: 100 ledBaterija: 1x3.7V 1850mAhDimenzije: 13x9x5cmUgao detekcije: 120 stepeniVodootporna: IP65Detekcija pokreta: 2-3m270° širok ugao osvetljenja sa ugrađenim led sijalicama na četiri strane

Ostavite podatke za slanje u SMS poruci ili na (kupujem prodajem) saljem proizvode Bex kurirskom sluzbom isporuka za 1 dan kontakt osoba za pozive i poruke Marko 0654735222

ID Oglasa: #153512562
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.