slika
slika
slika
1 od 3

Xiaomi Pametna LED traka Pro

7.890 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
145
4
danas
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Mega-Tehnika
Član od 10.09.2020.
Svi oglasi

Originalan, global model, sa garancijom zvaničnog uvoznika u trajanju od 24 meseca.

 


Zvučno reaktivno svetlo

Preko 100 višedimenzionalnih konfiguracija
RGB svetlosni efekti


3D svetlo
Napravljena od visokokvalitetnih, gipkih materijala tretiranih za svojstva difuzije svetlosti, svetlosna traka ima 60 raznobojnih LED dioda upakovanih u svaki merač koji proizvode mekan, mešani efekat. Ova gipka, fleksibilna svetla oživeće svaki zid, sto ili površinu u vašem domu.


Zvučno reaktivno svetlo - Osvetljenje koje se kreće uz muziku
Zahvaljujući ugrađenom mikrofonu u njegovoj kontrolnoj kutiji, svetlosna traka se uvlači u muziku, stvarajući jedinstvenu atmosferu samo za vas.


Podesive boje, osetljivost i efekti
Koristite aplikaciju Mi Home/Xiaomi Home da biste prilagodili boje, osetljivost i efekte i stvorili savršenu atmosferu, bilo da ste raspoloženi za vintage, hip hop ili bilo šta između.


RGB svetlosni efekti za igre - Oživite svoje bitke u igricama
Xiaomi Pametna LED traka Pro može da komunicira sa vašim računarskim igrama, omogućavajući vam da potpuno uronite u svet na ekranu bilo da ste zauzeti igranjem heroja ili se suočavate sa opasnošću. Sve oči su uprte u vas: pokažite svoje veštine i budite najbolji uz veličanstveno osvetljenje.


Podržava RGB periferne uređaje
Interakcije sa surround svetlom u realnom vremenu. Xiaomi Pametna LED traka Pro je već konfigurisana da radi sa softverom Razer ChromaTM RGB and ASUS Aura Sync. Dodajte još RGB perifernih uređaja za još impresivnije iskustvo igranja i oživite svoj svet igara.

 

 


*Razer ChromaTM RGB or ASUS Aura Sync softver potreban za sinhronizaciju Xiaomi Pametne LED trake Pro sa PC igrama. Različite igre i oprema će proizvesti različite efekte. Slike su samo za referencu.

Specifikacije
Glavne karakteristike
WiFi    Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz
Snaga    17W (120 bulbs × 0.12W/LED module)
Napon    220–240V~
Opšte
Boja    Bela
Dužina    2m
Dodatne informacije    Bluetooth 4.2, RGB paleta boja
Model    9290029072
Originalni naziv    Xiaomi Smart Lightstrip Pro

 

 

Garancija: 24 meseca


Proizvod je nov,  nekorišćen i dolazi u originalnom, neotpakovanom pakovanju sa važećom garancijom od dana kupovine.  Svi proizvodi u našem asortimanu su isključivo novi, isključivo uvezeni od strane zvaničnog (generalnog) uvoznika za dati brend, poseduju svu prateću dokumentaciju i u slučaju bilo kakve potrebe, garancija se ostvaruje u Srbiji kod ovlašćenog uvoznika.  

Plaćanje možete obaviti pouzećem (kuriru na ruke nakon što Vam preda proizvod) ili na račun naše firme (po dostavljenom predračunu sa podacima za uplatu).  
Pakovanje proizvoda je dodatno obezbedjeno kako bi se izbegla i najmanja mogućnost oštećenja prilikom transporta.

Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem KP poruka, telefonom ili SMS porukom, kako Vama najviše odgovara.

ID Oglasa: #149849708
Informacije
  • Kao registrovano preduzeće, obezbeđujemo Vam sigurnu kupovinu bilo da kupujete kao fizičko ili pravno lice.
  • Isključivo novi proizvodi, u originalnom pakovanju, sa domaćom garancijom ostvarivom u Srbiji.
  • Uz svaki proizvod dobijate fiskalni račun, ukoliko kupujete kao pravno lice dobijate fakturu sa iskazanim PDV-om (firma je u sistemu pdv-a).
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.