slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Daljinski upravljač Kontrola svetala

25 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
8
0
pre 12 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Kuća Sećanja
Član od 04.01.2010.

Zavrnite, gotovo, idite - pametno svetlo je tako jednostavno.

nijansa je pametni sistem osvetljenja kompanije Muller-Licht koji je jednostavan i inteligentan u isto vreme: bez obzira da li je lako preko daljinskog upravljača, integrisan u pametnu kućnu mrežu ili putem glasovne kontrole – nijansa je jednostavna, pametna i otporna na budućnost.

Ne može biti lakše od ovoga.

Nijansa je spremna za upotrebu i može se koristiti bez komplikovane instalacije ili preuzimanja, npr. preko daljinskog upravljača za nijansu. Lampe za toniranje mogu se kontrolisati pojedinačno, ali i sumarno u grupama kao jedinica. Svetlo se takođe može prigušiti po želji.

Svetle scene pritiskom na dugme.

Nijansa ima šest unapred podešenih svetlosnih scena koje su spremne za vas, koje možete lako da izaberete pomoću daljinskog upravljača za nijansu. Bilo da se radi o jakom radnom svetlu, opuštenom zalasku sunca, bujnom raspoloženju za zabavu, umirujućem svetlu za spavanje, raspoloženju u kaminu ili romantici - nijansa uvek obezbeđuje pravo raspoloženje.

Daljinski upravljač za nijansu dostupan u crnoj ili beloj boji

Kontroliše do 50 proizvoda za nijansu

Individualno osvetljenje raspoloženja: Postavite belo i boje, prigušeno

6 unapred podešenih svetlosnih scena.

Podesive svetlosne grupe.

ID Oglasa: #163806746
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.