slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Pametni WIFI prekidac za zavese

2.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
46
0
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Domaćinstvo021
Član od 22.12.2022.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prva slika je uglavnom skinuta sa sajta Amazon, a ostale slike sam ja slikao. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

Convocal kontrola je kompatibilna sa Amazon Alexa i Google Assistant-om i omogućava vam da otvarate i zatvarate zavese glasovnim komandama.

Prekidač Touch od kaljenog kristala je kontroler osetljiv na dodir za luksuzni stakleni zidni prekidač. Može se upariti sa Jinvoo Smart IOS/Android aplikacijom preko WiFi mreže, omogućavajući korisnicima da se daljinski uključuju i isključuju. (Napomena: Podržan je samo 2,4 GHz WiFi, 5,0 GHz Wifi nije podržan. )

Možete daljinski kontrolisati svoj uređaj sa bilo kog mesta pomoću mobilne aplikacije i kontrolisati otvaranje/zatvaranje zavesa u bilo kom trenutku, čak i kada niste kod kuće. Takođe možete podesiti vreme za otvaranje/zatvaranje zavesa i automatsko otvaranje zavesa ujutru.

Pravo na reklamaciju imate 7 dana od prijema paketa. Preuzimanje ili slanje putem kurirske službe. Kontakt telefon 0642820102 0658741995

ID Oglasa: #158353117
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.