slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

SMART prekidač za zavese i roletne 2 komada

49 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
86
1
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

Daljinski upravljač aplikacije – Kada zaboravite da isključite zavesu kada izađete, možete je isključiti bez odlaska na pametni telefon kući.

Upravljanje glasom – Možete da koristite jednostavne glasovne komande da biste uključili/isključili zavesu ako su vam ruke zauzete i uživajte u pogodnostima bez upotrebe ruku koje donosi kontrola glasom. Radi sa Aleka i Google Home, nije potreban čvorište. Podržava samo 2,4 GHz ViFi mreža.

Funkcija tajmera – Nakon napornog dana, želite da se vratite u topli dom, mobilna aplikacija vam omogućava da podesite funkciju rasporeda u tajmeru, zavesa će se automatski otvoriti pre povratka.

Deljenje uređaja – Podelite grupu aplikacija sa porodicom i prijateljima da zajedno kontrolišete svoj uređaj. Putem našeg pametnog prekidača možete lako uživati u pogodnostima pametnog doma! Možete kontrolisati svetla u svom domu ili kancelariji srećnije i pogodnije, štedeći struju i novac. Lako uživajte u svom životu.

Instalirajte – Potrebna je neutralna žica, osetljiv dodir, izuzetno brz odgovor. Samo 3 koraka: ubacite, preuzmite Jinvoo Smart aplikaciju, dodajte opremu. KSENON pametni prekidač za svetlo je dizajniran sa visokim kvalitetom, LED pozadinskim osvetljenjem, malom potrošnjom energije i dugim vekom trajanja . Ako imate bilo kakvih pitanja, mi ćemo odgovoriti na vaša pitanja u roku od 24 sata.

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #156840009
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.