slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

SMART tač zidni prekidač SONOFF

30 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
15
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

SONOFF Zidni prekidač sa RF funkcijom 433MHz 1 dugme

433MHz bežični pametni zidni prekidač je najnoviji dodatak SONOFF-ovoj najprodavaniji TX seriji

Sličan estetski izgled sa TX serijom kako bi vaš dom bio moderan, ali to je zapravo daljinski upravljač od 433MHz.

Da li je vaš dom pun teško dostupnih prekidača za svetlo? Ili je prekidač za svetlo na kraju mračnog hodnika van dometa za noćnu kontrolu?

Ako je to tačno, potrebno je da uparite daljinski upravljač sa svetlima.

Daljinski upravljač Sonoff serije funkcioniše kao i drugi normalni prekidači za svetlo, ali dodaje mogućnost daljinske kontrole svetla za povezivanje i nema potrebe za povezivanjem, samo ga priključite da biste ga koristili.

Višestruki opseg omogućava dva rešenja za daljinsko upravljanje, jedan SONOFF daljinski za kontrolu više kontrolisanih svetala i više SONOFF daljinskih upravljača za jedno kontrolisano svetlo.

Takođe, daljinski upravljač se može koristiti za povezivanje sa zidnim prekidačem SONOFF T1 / T2 / T3 kako bi se postigla dvosmerna kontrola.

Takođe se koristi za RFR2, RFR3, 4CHPROR3 i SlampherR2 koji pruža dodatni način kontrole osim APP daljinskog upravljanja i glasovne kontrole.

Pozadinsko osvetljenje je dizajnirano na dodirnom dugmetu da vam pruži jasnu poziciju za kontrolu svetla noću. Energija koju apsorbuje iz svetlosti odlučuje o osvetljenosti pozadinskog osvetljenja, što više energije apsorbuje, veća je njena osvetljenost.

Možete odabrati tri načina upotrebe: lepak, zavrtnji i sto.

Napomena: Ovaj proizvod ne sadrži baterije.

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvezen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #162434553
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.