slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Smart Wireless Remote Switch AC 100V 220V 240V

4.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
99
3
pre 13 dana
Odgovara na 62% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Marko
Član od 02.06.2010.
Smat bežični daljinski prekidač AC 100V 220V 240V relej RF daljinski prekidač za svetlo Pametni prekidač za zidno svetlo za kućne aparate i industrijsku opremu sa daljinskim dometom od 30m

Višestruki režimi】 RF bežični daljinski upravljač podržava režime samozaključavanja, međusobnog zaključavanja i ručnog rada. Možete kontrolisati prekidač pritiskom na ugrađeno dugme ručno i lako. Ovo je veoma zgodno za starije osobe, trudnice i malu decu.
【Lako za kontrolu】 Bežični prekidač za svetlo može da se kontroliše pomoću više daljinskih upravljača različitih standarda. Prekidač bežične kontrole dolazi bez komplikovanih podešavanja i možete direktno povezati bežični prekidač na kolo.
【Jaki signali】 Zidni prekidač za daljinsko upravljanje usvaja RF tehnologiju i povezan je sa relejem od 40A i spoljnom antenom, može da prođe kroz zidove, podove i vrata, kontroliše prijemnik sa bilo kog mesta na pouzdanoj udaljenosti. Maksimalni domet je do 100m bez ikakvih prepreka.
【Široke primene】Crni daljinski prekidač za svetlo može se široko koristiti u industrijskim i bezbednosnim kontrolnim oblastima, kao što su svetla, motor, daljinski upravljač, bežični sigurnosni alarm, bežični alarm za vrata, monitor, štampač, fontana i druga električna oprema itd.

Klikom na svi oglasi mozete da pogledate nasu celokupnu ponudu.

Proizvode porucene radnim danom do 14h saljemo isti dan Postexpresom.

Moguce licno preuzimanje Novi Sad, Veternik, Futog.

Radna garancija 7 dana da se uverite u ispravnost proizvoda.

Za vise informacija kontakt KP poruke, Mob , Viber, SMS , WSupp.

ID Oglasa: #130486189
Informacije

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.

 

Moze licno preuzimanje uz predhodni dogovor u Novom Sadu

 

Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

 

Na nove uredjaje dajem garanciju na ispravnost i radnu garanciju od 5 dana

Marko 065 901 6697 ili Vukasin 0600164264

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.