slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

SONOFF NSPanel WiFi Smart prekidač

85 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
304
12
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

SONOFF NSPanel WiFi Smart prekidač

Kontrolni centar pametnog doma: NPanel vam može pomoći da jednim dodirom postignete korišćenje određenih režima scene u različitim scenama. Pored kontrole zasnovane na scenariju, kompatibilan je sa skoro svim sonoff uređajima i centralnom kontrolnom funkcijom kontrolne grupe.

Integrisani HMI panel: Sonoff NPanel centralno integriše HMI kontrolu, pametnu kontrolu temperature i pametni zidni prekidač, pretvarajući vaš dom u zgodno i pametno mesto. Paneli sa ekranom osetljivim na dodir olakšavaju svima kod kuće da kontrolišu popularne pametne kućne uređaje, osvetljenje, termostate i scene.

Termostat za kućnu automatizaciju: Sa ugrađenim moćnim termostatom, možete podesiti različite unutrašnje temperature za različite vremenske periode, a NPanel će automatski pokrenuti opremu za grejanje ili hlađenje u skladu sa vašim uslovima podešavanja kako bi se prostorija održavala na ugodnoj temperaturi.

Više načina za kontrolu: Možete da koristite dvokanalne prekidače, ekran osetljiv na dodir i eWeLink aplikaciju da kontrolišete Sonoff NPanel; Osim toga, Sonoff NPanel podržava Alexa, Alice, Google Assistant, pa čak i Siri prečice, možete kontrolisati svoje kućne aparate jednostavnom glasovnom kontrolom.

Upoznajte vreme i vreme: Sa ugrađenim senzorima i WiFi vezom, NPanel pametni zidni prekidač za scenu može u realnom vremenu da ažurira vremensku prognozu, unutrašnju temperaturu, spoljašnju temperaturu, vreme i datum.

Način povezivanja: Povežite telefon na 2,4GHz Wi-Fi, pritisnite i držite uređaj 5 sekundi da biste uređaj prebacili u režim uparivanja i dodajte uređaj u eWeLink APP. Molimo pogledajte brzi vodič i uputstvo za upotrebu za konkretnu upotrebu.

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #156841751
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.