slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

WiFi prekidač 2 prekidaca za zid

2.640 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
341
7
pre 10 dana
Odgovara na 75% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
slanje od 7maja GODISNJI ODMOR
Član od 21.05.2010.
kp izlog

 

 

WiFi prekidač sa dugmetom za pametno svetlo bez / sa neutralnom žicom 2 prekidači za zidno svetlo radi sa Google Home Aleka

Napomena: Ako lampa treperi, povežite CBB.
Obaveštenje o bezbednosti: isključite struju pre instalacije!
 
Opis:
 
1. > > Daljinsko upravljanje preko Smartlife aplikacije Uključite ili isključite svoje svetlo gde god da se nalazite u bilo kom trenutku preko 4G ili WiFi mreže pomoću aplikacije Smart Life. Nikada ne brinite o izlasku bez isključivanja svetla. Uštedite svoje naknade za energiju i struju.
 
2. > > Upravljanje glasom Ovaj WiFi prekidač je kompatibilan sa Aleka Echo i Google Home. Nema potrebe da pronađete daljinski ili ustajete da upalite svetlo. Neka vaš glas upravlja celom kućom.
 
3. > > Nije potrebno čvorište. Nikada više ne koristite dosadna centralna čvorišta. Jednostavno ga povežite na svoju WiFi mrežu, pametni prekidač je spreman za rad bez potrebe za posebnim čvorištem.
 
4. > > Zaštita od preopterećenja Precizan dizajn kola i vrhunski materijal omogućavaju da se pametni zidni prekidač automatski isključi kada prekorači nazivno opterećenje. Čuvajte svoju porodicu i uređaj.
 
5. > > Smart Schedule Timer: Zakažite pametni prekidač svetla za automatsko uključivanje i isključivanje elektronike na osnovu vašeg dnevnog rasporeda i preferencija. Ušteda energije eliminiše rasipničko napajanje u stanju pripravnosti i spreči prekomerno punjenje i pregrevanje; postavite vremensko ograničenje za gašenje svetla ili obezbeđenje svog doma kada niste kod kuće.
 
6. > > Jednostavno zamenjuje vaš stari prekidač za zidno osvetljenje da kontroliše stalno postavljeno osvetljenje, takođe radi sa bilo kojom jednosmernom vezom. Potrebna je neutralna žica.
 
Lista paketa:
Pametni prekidač k 1
Uputstvo za upotrebu k 1
Vijak k 2

ID Oglasa: #150619960
Informacije

 sajt   fipkashop com 

placanje  po prijemu pouzecem ukupna postarina do 5kg  360din

5-10kg 450din  10-20kg 600din do30kg 900din  do  50kg 1200din

svi  predmeti  koje  prodajem  su  novi  nekorisceni ispravni neosteceni
za  narudzbinu posaljite  podatke 
ime prezime  ulica  br  mesto  i  telefon
licno  preuzimanje   od 12h  do 22h

NE SALJEM  PREPORUCENIM PISMOM

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.