slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

2 Paketa noćnih svetla sa senzorom pokreta,zatvoreni prostor

1.400 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
17
2
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Pactum
Član od 10.01.2024.
kp izlog

- Senzor pokreta i senzor svetlosti:  Uprkos ON/OFF režimima, ova LED noćna svetla imaju ugrađeni senzor koji može detektovati domet od 3 m / 120 ° . Kada je ambijentalno svetlo tamno, automatski će se upaliti kada se detektuje pokret, a zatim će se isključiti nakon 30 sekundi.

- Meka topla bela svetla:  Jedinstveni nagnuti držač lampe ovog malog noćnog svetla može u velikoj meri izbeći iritaciju očiju, a svetlost je meka bez zaslepljivanja, što može bolje zaštititi oči beba i dece.

- Dug životni vek LED-a:  Noćna lampa ima 7 LED perli, koje se mogu koristiti do 80000 sati, bez potrebe da se menja sijalica. Ultra niska potrošnja energije, samo 0,4 vata. Usput, jedna AA baterija (nije uključena) je potrebna za ovo svetlo ormarića.

- Široka primena:  Ova svetla sa senzorom pokreta su pogodna za unutrašnju i spoljašnju upotrebu. Idealno za dečije sobe ili sobe za bebe, hodnike, stepenice, podeste, plakare, spavaće sobe, kuhinje, podrume, dnevne sobe ili bilo gde gde želite meko svetlo u mraku. Savršeno za ublažavanje dečijeg straha od mraka.

- Lako se instalira:  Ovo svetlo senzora ima ugrađen magnet koji se može usisati u bilo koju površinu koja sadrži gvožđe. A sa našim metalnim limovima i trakama, možete ga zalepiti gde god vam je potrebno. Ili zavijte šraf u zid i poravnajte ga sa otvorom za vešanje nalepljivih svetala.

 

NAPOMENA: Na poslednjim slikama je proizvod slikan uživo.

ID Oglasa: #162095513
Informacije

Predmeti su uglavnom nekorišćeni, u originalnom pakovanju, uveženi iz Švajcarske, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu.  

 

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ukoliko insistirate
  • Lično preuzimanje u Kragujevcu
  • Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja, ukoliko nešto nije u redu rešavamo u najkraćem roku

Kontakt: 065 227 56 32

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.