slika
slika
1 od 2

Led rukavice 2x AAA baterije - PAR rukavica

1.200 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
3
0
pre 12 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Pedja
Član od 28.06.2014.
Svi oglasi

AKO U OGLASU PISE DA JE CENA ROBE FIKSNA,  ONDA JE FIKSNA I NECE BITI UMANJENA  I NEMOJTE ME KONTAKTIRATI AKO Vam CENA NE ODGOVARA ! ! !  
Takodje, NE ZANIMAJU me zamene, samo mozete kupiti robu iz oglasa ! ! !  

 

Cesto se oglasi obnavljaju, pa ako vas zanima neki predmet (ako ga zapratite) pitajte na vreme, jer moze biti prodat.

 

Pre nego sto me kontaktirate, procitajte CEO OGLAS do kraja.  

 

 

Rukavice sa usmerenim LED svetlom (lampom) pogodne su za rad na tesko pristupacnim mestima. Tamo gde nema dovoljno svetla za precizne radove a nije moguce lepo osvetliti magnetnom lampom ovo je jedino resenje. LED lampe imaju fokus tako da svetle u pravcu kaziprsta i palca. U predhodnoj turi su bile sa 2 litiumske baterije cr2016 koje su imale nazalost mali radni vek a i tesko ih pronaci. Sadasnje se napajaju sa 2 AAA baterije od 1.5V koje imate na svakom cosku.

 

Cena: 1200 din.

 

CENA FIXNA.

 

Svi predmeti/komponente sam sam slikao tako ne zamerite na neku losu fotku. Svaki nedostatak ili ostecenje bice naglaseni I slikani. Moguce licno preuzimanje u Beogradu kao I slaljem postexpresom ali ne odgovaram za njihovo ostecenjeu transportu, svaki predmet ce biti propisno/odgovarajuce upakovan. Slanje za clanove ispod 30 pozitivnih ocena koji nemaju negativnih tek nakon uplate cele sume ili uplate duple postarine putem postnet-a, za dalje nejasnoce obratite mi se porukom. HVALA.

ID Oglasa: #166164019
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.