slika
slika
1 od 2

Sijalice na solarno punjenje GDLITE GD-8007

4.500 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
10
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Sijalice na solarno punjenje GDLITE GD-8007 predstavlja savršeno rešenje za sve ljubitelje kampovanja, ribolova, lova ili planinarenja, kao i za sve korisnike digitalnih uređaja koji traže izvor svetlosti i energije u svim situacijama. Ovaj komplet solarnih sijalica omogućava vam da imate osvetljenje i napajanje za vaše uređaje uvek i svuda.

Ova prenosiva solarna elektrostanica može se napuniti iz mreže od 220 V ili sa solarne ploče (panela). Kombinovana solarna elektrostanica dolazi sa ručnom sijalicom, LED lampama, zamenjuje far i USB izlazom za punjenje mobilnih uređaja (telefon, tablet, navigacija, power bank).

Solarna ploča i akumulator u ovom kompletu obezbeđuju energiju za LED osvetljenje i punjenje mobilnih uređaja. Ploča je napravljena od polikristalnih elemenata i ima maksimalnu snagu od 3,5 W. Akumulator je svinčano-kiselinski kapaciteta 4 Ah.

Kompletacija uključuje: akumulatorsku sijalicu sa 4 izlaza za povezivanje lampi ili električne pumpe za naduvavanje dušeka, čeono svetlo, 3 LED sijalice, univerzalni punjač, solarnu ploču, kaiš za nošenje na ramenu i kabl za napajanje za punjenje iz mreže od 220 V.

Trajanje rada varira u zavisnosti od broja uključenih sijalica: 3 sijalice gore 7 sati, 2 sijalice 10 sati, 1 sijalica 20 sati. Na samoj stanici postoji i LED panel-svetiljka, čije trajanje rada iznosi do 24 sata.

GDLITE GD-8007 omogućava punjenje vaših gedžeta (telefona, tableta, navigacija, fotoaparata itd. ) i potrebno je 12 sati za punjenje same stanice.

Paket Sijalice na solarno punjenje GDLITE GD-8007 sadrži:
  1. Akumulatorsku sijalicu sa 4 izlaza za povezivanje lampi ili električne pumpe za naduvavanje dušeka
  2. Čeono svetlo
  3. Tri LED sijalice
  4. Univerzalni punjač
  5. Solarnu ploču
  6. Kaiš za nošenje na ramenu
  7. Kabl za napajanje za punjenje iz mreže od 220 V
    Sijalice na solarno punjenje GDLITE GD-8007 ima širok spektar primena, uključujući:

     

    1. Korišćenje u domaćinstvima ili vrtovima za osvetljenje i punjenje uređaja pomoću solarne energije.
    2. Korišćenje na kampovanjima, ribolovu, lovu ili planinarskim izletima kako bi obezbedili osvetljenje i punjenje elektronskih uređaja.
    3. Alternativa svećama u situacijama kada nema električne energije u mreži, pružajući bezbedno i ekološko osvetljenje.
    4. Punjenje mobilnih telefona, fotoaparata, tableta, navigacijskih uređaja, power bank-ova i drugih elektronskih uređaja pomoću univerzalnog USB kabla.
    5. Praktičan izvor svetlosti i energije za korisnike digitalnih uređaja u različitim situacijama, čak i kada nema pristupa električnoj mreži.
ID Oglasa: #165870300
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.