slika
slika
slika
slika
1 od 4

Kutija uređaja za lichtenbergove figure SDL01

1.500 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
1.521
43
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dejan
Član od 26.02.2016.
Svi oglasi
TRENUTNO NEMA
Proizvodnja i prodaja kutija uređaja za lichtenbergove figure, izrađenih od HV lima debljine 0,7mm.  
Plastificirane u sivoj sjajnoj boji RAL 7037.  
Spoljne dimenzije 230mm x 150mm x 130mm (D x Š x V).  
U kompletu se isporučuje 1 poklopac i 1 dno, sa svim potrebnim vijcima,   plastičnim uvodnikom kabla, ručica za nošenje, kućište za osigurač, 4 gumene nogice, prekidač za uključenje i crno-crveni konektor. U kompletu jedino ne dolaze 6 vijka za lim za spajanje dna sa poklopcem, koje nabavljate zavisno od rupa za spajanje koje sami bušite.  
Poklopac sa prednje strane odozgo ima ispust od 10mm u vidu nadstrešnice.  
Kutija je namenski pravljena za uređaj i za trafo kao sa slike broj 4,   i isti nisu predmet prodaje na ovom oglasu.  
 
Mogućnost izrade kutija i sa drugačijim otvorima ili bez otvora. Cena zavisi od broja i veličine otvora. Minimalna količina za naručivanje kutija sa drugačijim otvorima je 20 komada, uz avansnu uplatu sa rokom izrade od 3-5 dana. Za pravna lica plaćanje preko računa.  

Pogledajte i naše ostale oglase za druge kutije.  

Na poruke i pitanja na koja imate odgovore u tekstu oglasa i na pitanja koja nemaju blage veze sa oglasom, NE ODGOVARAM. U opisu oglasa je 99% sve objašnjeno. Za ono što nije, na upit odgovaram što pre je moguće. Zato, nemojte samo da pročitate naslov oglasa i da postavljate nepotrebna pitanja, nego pročitajte oglas do kraja. To će uštedeti vreme i Vama i meni.
ID Oglasa: #78083654
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.